Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson: Αρχή στις 19 Αυγούστου, φιλικά στο Βελιγράδι

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson: Αρχή στις 19 Αυγούστου, φιλικά στο Βελιγράδι

Χρήστος Τσάλτας 17:25 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 09.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της, που είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου και περιλαμβάνει ταξίδι, αλλά και φιλικά στο Βελιγράδι.

Η ώρα για την «πρώτη» της νέας σεζόν πλησιάζει, για την ΑΕΚ Betsson, η οποία κάνει νέο ξεκίνημα με τον Ντράγκαν Σάκοτα στην άκρη του πάγκου, αλλά και με φιλοδοξία για μια καλύτερη πορεία, σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η «πρώτη» της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου, στο κλειστό των Λιοσίων. Εκείνη τη μέρα θα συναντηθούν για πρώτη φορά ο «Σάλε» με τους παίκτες του, σε μια εξέλιξη που είχε αποκαλύψει το Sportal από τις 11/07, με σχετικό ρεπορτάζ. Όπως και το γεγονός πως η ομάδα θα μεταβεί στην Σερβία και πιο συγκεκριμένα στο Βελιγράδι, για φιλικά προετοιμασίας.

Αυτό θα γίνει από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, με την Ένωση να βρίσκεται στην σερβική πρωτεύουσα για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα φιλικά του φετινού καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson: «Ραντεβού» για τη Δευτέρα 19 Αυγούστου «έκλεισε» με τους παίκτες του ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα.

Για την ημέρα αυτή προγραμματίστηκε η εκκίνηση της προετοιμασίας της ΑΕΚ BETSSON BC εν όψει της περιόδου 2024-2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Στις 19 και 20 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των αθλητών στο Metropolitan General.

Από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου, η «Βασίλισσα» θα βρίσκεται στο Βελιγράδι, στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της, όπου και η διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων. Το ακριβές πρόγραμμα τόσο των αγώνων στη Σερβία, όσο και των αγώνων στην Ελλάδα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!