H AEK Betsson βάζει... μπρος στα φιλικά με σημαντικές ελλείψεις

ΑΕΚ

H AEK Betsson βάζει... μπρος στα φιλικά με σημαντικές ελλείψεις

Χρήστος Τσάλτας 10:26 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 30.08.2024

Σε κύκλο φιλικών προετοιμασίας μπαίνει η ΑΕΚ Betsson, η οποία αντιμετωπίζει τη Μεγαρίδα, μετρώντας ωστόσο σημαντικές απουσίες.

Έπειτα από 11 «γεμάτες» μέρες με προπονήσεις σε υψηλή ένταση, στο Olympic Hall της Φυλής, η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Η Ένωση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να αφήσει πίσω τα σκαμπανεβάσματα των προηγούμενων ετών και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

Το πρώτο τζάμπολ στα φιλικά θα γίνει απέναντι στη Νεανική Εστία Μεγαρίδας, εντός έδρας, με την ομάδα του Σάκοτα να μπαίνει με αυτό τον τρόπο σε κατάσταση αγώνα για πρώτη φορά στη σεζόν. Κάτι που ήθελε και ο ίδιος ο «Σάλε», προκειμένου να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και να διορθώσει τα κακώς -αγωνιστικά- κείμενα.

Τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ Betsson ενόψει του φιλικού με την Φενέρμπαχτσε
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:49 - 29.08.2024

Τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ Betsson ενόψει του φιλικού με την Φενέρμπαχτσε

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διάρκειας ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και τι ισχύει για τους κατόχους ενόψει του σπουδαίου φιλικού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο Olympic Hall της Φυλής.

Το δείγμα ωστόσο δεν θα είναι επαρκές, σε αυτή τη φάση της σεζόν, διότι οι κιτρινόμαυροι μετρούν σημαντικές απουσίες στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Βλέπετε, απουσιάζει ο Χάντερ Χέιλ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του Σεπτέμβρη, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Δημήτρης Φλιώνης, που ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς για την επάνοδό του στη δράση.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση αναζητούν στην αγορά έναν σέντερ που θα λειτουργεί ως rim protector και θα φέρνει αθλητικότητα στη θέση 5, αλλά και έναν παίκτη με έφεση στην άμυνα, στη θέση 3. Οι δύο αυτές κινήσεις θα δώσουν ολοκληρωμένη μορφή στο ρόστερ και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί οι παίκτες που θα καλύψουν αυτά τα κενά που υπάρχουν.

Με άλλα λόγια, η ΑΕΚ Betsson μπαίνει στο πρώτο φιλικό της με απουσία στα 4/5 της αρχικής πεντάδας της και με βασικό άξονα το να μπουν οι παίκτες σε ρυθμό αγώνα. Τόσο το φιλικό της Παρασκευής, κόντρα στη Μεγαρίδα, όσο και αυτό της ερχόμενης εβδομάδας, απέναντι στο Λαύριο (05/09) θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών στο Olympic Hall της Φυλής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!