Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ Betsson ο ΡαϊΚουάν Γκρέι για την φροντ λάιν

ΡαϊΚουάν Γκρέι

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ Betsson ο ΡαϊΚουάν Γκρέι για την φροντ λάιν

Χρήστος Τσάλτας 15:40 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 10.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση έχει σε περίοπτη θέση την περίπτωση του ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Καθώς οι μέρες περνούν και η πρώτη της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου, στην ΑΕΚ Betsson θέλουν να καλύψουν όλα τα κενά με τον πλέον ποιοτικό τρόπο, ώστε το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του και η ομάδα να είναι πανέτοιμη για δράση στο κλειστό των Λιοσίων.

Ο Χάντερ Χέιλ βρίσκεται προ των πυλών της Ένωσης, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε συμφωνία και την υπόθεση να έχει φτάσει στο τελικό στάδιο ανταλλαγής συμβολαίων. Η Ένωση έκανε υπέρβαση στην περίπτωσή του, δείχνοντας με κάθε τρόπο πόσο ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της, κάτι που έπαιξε ρόλο, ώστε να «τρέξουν» οι διαδικασίες.

Οι μεταγραφές ωστόσο δεν σταματούν εδώ για την Ένωση, κάτι για το οποίο είχε προϊδεάσει το Sportal. Σκοπός του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να παρέχει στον Σάλε όλα τα εργαλεία προκειμένου να χτίσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ ικανό να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Το βάρος πέφτει στη θέση 5 πλέον, ώστε να βρεθεί ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Γκραντ Γκόλντεν στην φροντ λάιν. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η Ένωση έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση με μεγάλη προοπτική. Αυτή του ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς στο ΝΒΑ.

Ο Γκρέι επιλέχθηκε στο νο.58 του NBA Draft to 2021 από τους Μπρούκλιν Νετς και έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι με την ομάδα του Μπρούκλιν, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο Τέξας. Εκτός από τα 3 παιχνίδια με τους Σπερς, ο 25χρονος σέντερ έχει παίξει και στην G-League με τους Austin Spurs, όπου σε 31 παιχνίδια μέτρησε 17,6 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ και 59,1% στα σουτ εντός πεδιάς.

Διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του και την εξαιρετική επαφή που έχει με το αντίπαλο καλάθι, γεγονός για το οποίο ο Ντράγκαν Σάκοτα τον τοποθέτησε στην κορυφή της λίστας για την περίπτωση του αθλητικού ψηλού που θέλει ενόψει της νέας σεζόν. Είναι παίκτης με μεγάλο άνοιγμα χεριών, αλλά και υψηλό potential, κάτι που κάνει την περίπτωσή του να ξεχωρίζει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!