Γεμίζει το κλειστό των Λιοσίων για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
i

© fiba

Γεμίζει το κλειστό των Λιοσίων για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Χρήστος Τσάλτας 14:22 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 14.08.2024

Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου αγώνα του 2024, κόντρα στον Ολυμπιακό και οι εξέδρες στο κλειστό των Λιοσίων θα πάρουν κιτρινόμαυρο χρώμα. Δεδομένα πάνω από 6.000 έχουν πάρει ήδη θέση στις εξέδρες.

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ, για το Κυριακάτικο (7/1, 14:45) κόντρα στον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, οι φίλαθλοι της Ένωσης είχαν δείξει με τον τρόπο τους την διάθεσή του να δημιουργήσουν μία έντονη και όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. 

Η δυναμικότητα και η δυναμική του αντιπάλου, αλλά κυρίως και οι νέες μεταγραφές της ομάδας έχουν «ζεστάνει» ακόμα περισσότερο το κλίμα και υπάρχει ανυπομονησία για το παιχνίδι, στο οποίο αναμένεται να γίνει το φετινό ρεκόρ προσέλευσης για τους «κιτρινόμαυρους». 

Πάντως, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο κόουτς της ΑΕΚ, Ζοάν Πλάθα, δεν υπολογίζει την τελευταία προσθήκη, δηλαδή τον Μπράντον Νάιτ. Ο πρώην NBAer αναμένεται στην Ελλάδα εντός του Σαββατοκύριακου, άρα δεν θα είναι διαθέσιμος. Παρόλα αυτά, ο Ρίκι Λίντο, αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (5/1) και δεν αποκλείεται την Κυριακή (7/1) να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ενίσχυση για την Καρδίτσα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Τζόουνς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:55 - 05.01.2024

Ενίσχυση για την Καρδίτσα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Τζόουνς

Ο Αμερικανός φόργουορντ, Άαρον Τζόουνς, ανακοινώθηκε επίσημα από την Καρδίτσα και επιστρέφει στην Ελλάδα για την δεύτερη θητεία του. Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ετοιμάζει και μία ακόμα μεταγραφή και αυτή πιθανότατα θα αφορά στον Δημήτρη Αγραβάνη. Εδώ και μέρες η Ένωση σκέφτεται τον free agent διεθνή φόργουορντ και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!