Η ΑΕΚ Betsson θα αντιμετωπίσει Παρτίζαν και Παρί στο πιο ιστορικό σύμβολο του Βελιγραδίου

AEK Betsson

Η ΑΕΚ Betsson θα αντιμετωπίσει Παρτίζαν και Παρί στο πιο ιστορικό σύμβολο του Βελιγραδίου

Χρήστος Τσάλτας 15:52 - 07.09.2024

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Παρτίζαν δίνει άλλη αίσθηση στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς το τουρνουά που διοργανώνει με την συμμετοχή ΑΕΚ Betsson και Παρί (13-15/09) θα διεξαχθεί σε ανοιχτό γήπεδο στο Φρούριο του Βελιγραδίου.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 η Παρτίζαν αντιμετώπισε την Φουενλαμπράδα, σε ένα φιλικό στο πλαίσιο της εξαιρετικής σχέσης των δύο συλλόγων που κρατάει από το 1992, όταν οι «ασπρόμαυροι» αποχώρησαν από το Βελιγράδι λόγω της έκρυθμης κατάστασης, για να κάνουν προπονήσεις και αγώνες στην έδρα της ισπανικής ομάδας, η οποία από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό τους.

Το παιχνίδι αυτό διεξήχθη στο Tasmajdan και συγκέντρωσε τα βλέμματα όλης της μπασκετικής Ευρώπης και όχι μόνο. Η ατμόσφαιρα άλλωστε που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας του Βελιγραδίου μνημονεύεται ακόμα και σήμερα.

Ο Χατζηχρήστος είδε δια ζώσης τις αλλαγές στο Olympic Hall της Φυλής
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:28 - 07.09.2024

Ο Χατζηχρήστος είδε δια ζώσης τις αλλαγές στο Olympic Hall της Φυλής

Μια... αρχηγική επίσκεψη περιλάμβανε το μεσημέρι του Σαββάτου για την ΑΕΚ Betsson, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος, βρέθηκε στο κλειστό και πήρε μια γεύση απ' όσα έχουν αλλάξει εντός του χώρου.

Αυτή τη φορά η Παρτίζαν φρόντισε να πάει ένα βήμα παρακάτω. Αυτό γιατί το τουρνουά που θα διοργανώσει από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή της AEK Betsson και της Παρί θα διεξαχθεί εκ νέου σε ανοιχτό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο τουρνουά θα λάβει χώρα στο Καλεμέγκνταν, στην περιοχή όπου βρίσκεται το φρούριο του Βελιγραδίου, ένα από τα πιο ιστορικά σημεία σε όλη την πρωτεύουσα της Σερβίας. Μια εξέλιξη που δίνει ακόμα περισσότερη αίγλη σε ένα τουρνουά στο οποίο ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του κόντρα σε ομάδες που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Euroleague.

Το γεγονός όμως πως η ΑΕΚ Betsson θα λάβει μέρος σε ένα τέτοιο τουρνουά, το οποίο θα τραβήξει τα βλέμματα όλης της μπασκετικής Ευρώπης για τρεις μέρες αποτελεί μεγάλη υπόθεση για την Ένωση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!