Σε καλό δρόμο η υπόθεση του Μήτρου-Λονγκ στην ΑΕΚ Betsson

Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ

Σε καλό δρόμο η υπόθεση του Μήτρου-Λονγκ στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 09:00 - 13.07.2024

Η υπόθεση του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ Betsson, καθώς αποτελεί βασική λύση στο πλάνο του Ντράγκαν Σάκοτα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έχει σημειωθεί πρόοδος.

Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ Betsson, η οποία πλέον πατάει γκάζι, έχοντας ξεχωρίσει όλες τις λίστες της και έχοντας εντοπίσει τους βασικούς στόχους της για κάθε θέση. Η βασική προτεραιότητα για το πλάνο του Ντράγκαν Σάκοτα, αυτή της παραμονής του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, κλείνει άμεσα και πλέον στο τραπέζι μπαίνουν οι υπόλοιπες υποθέσεις.

Το θέμα του πλέι μέικερ είναι ψηλά στην ημερήσια διάταξη, με τον Τρέμοντ Ουότερς να αποτελεί το μεγάλο στόχο, σε μια υπόθεση που έχει πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες. Την ίδια ώρα όμως στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια, ώστε να κάνουν τον χαρισματικό γκαρντ δικό τους.

Θέλει να ρίξει... βόμβα με Τρέμοντ Ουότερς η ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:39 - 13.07.2024

Θέλει να ρίξει... βόμβα με Τρέμοντ Ουότερς η ΑΕΚ Betsson

Έναν παίκτη από το πάνω ράφι έχει στη ψηλά στη λίστα της η ΑΕΚ Betsson για τη θέση του playmaker, με την περίπτωση του Τρέμοντ Ουότερς να απασχολεί έντονα τους «κιτρινόμαυρους». Το Sportal παρουσιάζει όλα τα δεδομένα.

Την ίδια ώρα μια ακόμα περίπτωση που απασχολεί είναι αυτή του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ. Ο εκρηκτικός γκαρντ έκανε εξαιρετική σεζόν με το Περιστέρι, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη. Πλέον είναι ελεύθερος στην αγορά και η ΑΕΚ Betsson παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωσή του.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, οι ιθύνοντες την Ένωση έχουν καταστήσει σαφές πως ο Μήτρου-Λονγκ είναι μια από τις βασικές επιλογές για τη νέα σεζόν, την ίδια ώρα που ο παίκτης έχει ενδιαφέρον από την Κλουζ, χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι το προχωρημένο, στην παρούσα φάση.

Προσεχώς αναμένεται να... τρέξει και το θέμα του Μήτρου-Λονγκ, που αποτελεί παίκτη τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα για τη νέα σεζόν και θέλει να τον δει στα κιτρινόμαυρα, ώστε να τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο πλάνο της νέας σεζόν.