Σε φουλ ρυθμό οι εργασίες στην ΑΕΚ BC Academy: Τοποθετήθηκε το μπαλόνι για το AirDome, το χρονοδιάγραμμα εργασιών

Σε φουλ ρυθμό οι εργασίες στην ΑΕΚ BC Academy: Τοποθετήθηκε το μπαλόνι για το AirDome, το χρονοδιάγραμμα εργασιών

Χρήστος Τσάλτας 21:02 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 22.10.2024

Η ΑΕΚ BC Academy έχει πατήσει... γκάζι για τις εργασίες που θα γίνουν με την κατασκευή των δύο γηπέδων AirDome, τα οποία βρίσκονται στην τελική ευθεία τους.

Από το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ BC Academy έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, με σκοπό να επανέλθει στην... κανονικότητα και σε επίπεδο τμημάτων υποδομής. Το μεγάλο έργο με την κατασκευή AirDome πλησίον της Sunel Arena είναι αυτό που θα αλλάξει επίπεδο τον οργανισμό, με το AEK BC Academy Sports Center να είναι το μέρος στο οποίο ο σύλλογος θα «χτίσει» το μέλλον του σε πολύ γερά θεμέλια.

Πρόκειται για μια τεράστια επένδυση πολλών χιλιάδων ευρώ, καθώς πέραν των δύο γηπέδων θα έχει αποδυτήρια, γυμναστήριο, εστιατόριο και θα είναι στα σύγχρονα πρότυπα ακαδημιών του εξωτερικού. Μεγάλος στόχος αυτού του έργου είναι να στελεχώσουν την ΑΕΚ «δικά της» παιδιά σε βάθος ετών και να έχει έναν κορμό παικτών που θα ξέρουν πολύ καλά τι εστί ο σύλλογος τη φανέλα του οποίου θα φοράνε.

Τα... άλματα της ΑΕΚ BC Academy και η πορεία των Εφήβων: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να ανέβει επίπεδο»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:22 - 14.10.2024

Τα... άλματα της ΑΕΚ BC Academy και η πορεία των Εφήβων: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να ανέβει επίπεδο»

Η ομάδα των Εφήβων της ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Rising Stars, επιβεβαιώνοντας πως την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία. Ο Νίκος Χατζής μίλησε στο Sportal και αποκάλυψε πτυχές της επιτυχημένης εκκίνησης της σεζόν.

Οι εργασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και μάλιστα αναμένεται να κορυφωθούν τις ερχόμενες 15 μέρες. Άλλωστε από το καλοκαίρι το συγκεκριμένο σημείο έχει μετατραπεί σε ένα μικρό... εργοτάξιο, με τις εργασίες να είναι ασταμάτητες για να μπορέσει το αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας της Ένωσης να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι αποκάλυψαν μέρος των εργασιών μέσα από βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

Τι αφορούσε αυτό το κομμάτι των εργασιών; Την τοποθέτηση του μπαλονιού, το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί εκεί που βρίσκονται τα δύο γήπεδο και τις επόμενες μέρες θα σηκωθεί και θα δείχνει το πώς θα μοιάζει το Αθλητικό Κέντρο εξωτερικά.

Οι εργασίες όμως θα συνεχιστούν στο εσωτερικό του, με την τοποθέτηση παρκέ, που θα ακολουθήσει της ανύψωσης του μπαλονιού για να μπορέσει το συντομότερο δυνατό το αθλητικό κέντρο να είναι έτοιμο στο μεγαλύτερο βαθμό του. Οι εργασίες αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες 15 μέρες και τις αρχές Νοεμβρίου τα γήπεδα αναμένεται να είναι έτοιμα, με την ΑΕΚ BC Academy να έχει το δικό της «σπίτι» για το παρόν και -κυρίως- το μέλλον της.