Σεφτέ στα φιλικά με νίκη για την... ελλιπή ΑΕΚ Betsson
i

© Imago

Σεφτέ στα φιλικά με νίκη για την... ελλιπή ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 20:32 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 30.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν επικράτησε της Μεγαρίδας με 98-89 σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν εννιά παίκτες από πλευράς Ένωσης.

Η «ελλιπής» ΑΕΚ άνοιξε σήμερα (Παρασκευή, 30/08) την αυλαία των φιλικών προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας τη Ν.Ε. Μεγαρίδας στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Το σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα επικράτησε με 98-89 της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας αγγίζοντας σχεδόν την 100άρα και ξεκίνησε με το... δεξί τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ένωση παρατάχθηκε με μόλις εννέα παίκτες με τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Όμηρο Νετζήπογλου, Πρέντις Χαμπ, Γιάννη Κουζέλογλου, Ναχίμ Αλίν, Γκραντ Γκόλντεν, Γιώργο Φίλλιο, Γάιο Σκορδίλη και Άλφη Πιλάβιο να παρατάσσονται στο παρκέ.

Στο φιλικό ματς δεν αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Φλιώνης, Τάσος Καματερός και Ζώης Καράμπελας, δεν έπαιξε γιατί ταλαιπωρήθηκε από θλάση και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό από την Δευτέρα (02/09), αλλά και ο Χαντερ Χέιλ που αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν το Λαύριο, στο ίδιο γήπεδο. Από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου η Ένωση θα βρίσκεται στο Βελιγράδι, όπου και θα δώσει 3 φιλικά προετοιμασίας, κόντρα σε FMP, Παρτίζαν και Παρί, ενώ με την επιστροφή της στη βάση θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδό της, σε ένα παιχνίδι-παρουσίαση της ομάδας της νέας σεζόν. Ο κύκλος των φιλικών κλείνει με δύο αναμετρήσεις στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», με τους κιτρινόμαυρους να αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο (21/09) και την ομώνυμη ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη (22/09).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!