H AEK Betsson της νέας σεζόν χτίζεται στο Olympic Hall της Φυλής

H AEK Betsson της νέας σεζόν χτίζεται στο Olympic Hall της Φυλής

Χρήστος Τσάλτας 15:18 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 03.09.2024

Το Sportal βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ Betsson στο Olympic Hall της Φυλής και παρουσιάζει υλικό από τη δουλειά του Ντράγκαν Σάκοτα και των παικτών του.

Οι μέρες περνούν και η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson γίνεται όλο και πιο εντατική, με τα επίσημα παιχνίδια να βρίσκονται στον ορίζοντα. Παρά τις απουσίες, στην Ένωση υπάρχει αισιοδοξία για μια καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα και τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών.

Με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο τιμόνι η Ένωση χτίζει μια ομάδα σε νέα φιλοσοφία, αλλά με ίδια βάση, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Ο στόχος άλλωστε είναι να κάνει το γκρουπ βήματα προς τα εμπρός και η ΑΕΚ Betsson να γίνει ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σάκοτα: «Οι παίκτες που πήραμε δεν ήταν οι πρώτες επιλογές - Περιμένουμε ακόμα μια μεταγραφή» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:15 - 03.09.2024

Σάκοτα: «Οι παίκτες που πήραμε δεν ήταν οι πρώτες επιλογές - Περιμένουμε ακόμα μια μεταγραφή» (vid)

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τη νέα σεζόν, ενώ ήταν αποκαλυπτικός στον τομέα των μεταγραφών τονίζοντας πως η ΑΕΚ Betsson δεν απέκτησε τις πρώτες επιλογές της, ενώ παραμένει στην αγορά για ακόμα μια κίνηση.

Στο περιθώριο της Media Day, που συνδυάστηκε και με τον Αγιασμό της ομάδας στο Olympic Hall της Φυλής, πραγματοποιήθηκε προπόνηση, με την ένταση να είναι σε υψηλά επίπεδα. Αρχικά, ανέλαβε δράση ο Μίλιγιαν Νίκολιτς, ο οποίος έδειξε ασκήσεις στους παίκτες της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σάκοτα με τους συνεργάτες του, με ασκήσεις με μπάλα, που είχαν αρκετή ένταση και υψηλό ρυθμό.

Από την πρώτη μέρα άλλωστε ο «Σάλε» έχει βάλει την δική του σφραγίδα στον τρόπο που δουλεύει η ομάδα. Θέλει άπαντες να βρίσκονται σε πολύ γρήγορο ρυθμό και να παίζουν σύγχρονο μπάσκετ, κάτι που θέλει να βλέπει σε όλο το φάσμα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Τα δύο πράγματα που ζητάει από τους παίκτες του είναι να πιστεύουν ο ένας στον άλλο, αλλά και να βρίσκονται σε εγρήγορση κάθε στιγμή. Ένα σημαντικό στοιχείο άλλωστε είναι η κίνηση χωρίς την μπάλα, καθώς επιθυμεί κάθε παίκτης να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι, ακόμα και όταν δεν θα έχει τη μπάλα στα χέρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!