Σπουδαίο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με Φενέρμπαχτσε για την ΑΕΚ Betsson

Σπουδαίο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με Φενέρμπαχτσε για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 19:03 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 28.08.2024

Την ευκαιρία να δει από κοντά ο κόσμος της ΑΕΚ Betsson την ομάδα για πρώτη φορά, ενόψει της νέας σεζόν, θα έχει στις 17/09, καθώς η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε σε ένα φιλικό υψηλού επιπέδου.

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson για τη σεζόν 2024-25 δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως ήδη η Ένωση έχει «κλείσει» τρία πολύ δυνατά παιχνίδια, κόντρα σε Παρτίζαν και Παρί (στο Βελιγράδι), αλλά και απέναντι στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Την ίδια ώρα όμως η Ένωση δίνει την ευκαιρία στον κόσμο της να παρακολουθήσει δια ζώσης για πρώτη φορά την ομάδα σε φιλικό-πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία αυτό το καλοκαίρι έχει ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες όπως ο Ουέιντ Μπόολντοιν, ο Ντέβον Χολ ο Μπόνζι Κόλσον, ο Νικόλο Μέλι και ο Λούκα Σάμανιτς, ενώ τη νέα σεζόν στοχεύει στο Final 4 της Euroleague.

Δεύτερο φιλικό για την ΑΕΚ στο Βελιγράδι: Μετά την Παρτίζαν και η Παρί στο πρόγραμμα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:31 - 28.08.2024

Δεύτερο φιλικό για την ΑΕΚ στο Βελιγράδι: Μετά την Παρτίζαν και η Παρί στο πρόγραμμα

Με την Παρί, την τρίτη εκπρόσωπο του γαλλικού πρωταθλήματος στην Euroleague, θα αναμετρηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι η ΑΕΚ. Την επικείμενη φιλική αναμέτρηση ανακοίνωσε η ομάδα από το Παρίσι.

Η Ένωση ανακοίνωσε φιλικό με την νταμπλούχο Τουρκίας στο Olympic Hall της Φυλής, για το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, δύο ημέρες μετά την επιστροφή της από το Βελιγράδι, στο οποίο θα βρεθεί από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Με αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ Betsson δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να δει γι πρώτη φορά την ομάδα που «χτίζει» ο Ντράγκαν Σάκοτα και στοχεύει ψηλά την ερχόμενη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson:

Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την περίοδο 2024-2025, η «Βασίλισσα» θ’ αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 19:30, στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», που αλλάζει (!), στο Οlympic Hall, της Φυλής. Στην αναμέτρηση αυτή οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τη νέα ομάδα του Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας της Ομάδας μας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!