Έφτασε στην Ελλάδα ο Πλάθα για την ΑΕΚ

Έφτασε στην Ελλάδα ο Πλάθα για την ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 18:33 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 14.08.2024

Ο Χουάν Πλάθα τη Δευτέρα (26/6) ήρθε στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Χουάν Πλάθα, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα και σηκώνει μανίκια ενόψει της νέας σεζόν.

Ημέρα αφίξεων ήταν η Δευτέρα (26/6) για την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση υποδέχτηκε στην Ελλάδα τον Χουάν Πλάθα. Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Ένωση και έφτασε στη χώρα μας για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Με την πρόσκληση του 60χρονου προπονητή η Ένωση κρατάει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, δείχνοντας πως στόχος της είναι να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε μια ιστορική σεζόν καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Η ΑΕΚ θέλησε να μπει στη λογική του ισπανικού μοντέλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, δίνοντας τα κλειδιά σε έναν προπονητή με μεγάλη εμπειρία και πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επέμειναν τόσο στην δική του περίπτωση.

Ο Πλάθα θα καθοδηγήσει για πρώτη τη φορά στην καριέρα του ελληνική ομάδα και έφτασε γεμάτος όρεξη και ενέργεια στη χώρα μας. Το απόγευμα της Τρίτης (27/6) άλλωστε η «Ένωση» αναμένεται να παρουσιάσει τον Ίβηρα προπονητή στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάνοντας... τζαμπολ ενόψει της σεζόν 2023-24.

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:28 - 26.06.2023

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στο τοπ επίπεδο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ακόμα και σε περίπτωση φυγής του Βεζένκοφ, θα κινηθεί για παίκτη από το πάνω ράφι!

Παράλληλα με την άφιξη του Ισπανού προπονητή θα τεθούν επί τάπητος και όλα τα σημαντικά ζητήματα για την επόμενη μέρα της ομάδας, όσον αφορά τις μεταγραφές των ξένων παικτών, οι οποίες θα είναι δικές του εισηγήσεις.