Στη Γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ο Μάκης Αγγελόπουλος

Μάκης Αγγελόπουλος

i

© Sportal

Στη Γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ο Μάκης Αγγελόπουλος

Χρήστος Τσάλτας 11:47 - 23.07.2024

Παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, Μάκη Αγγελόπουλου διεξάγεται η Γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ στα γραφεία του Συνδέσμου.

Η23η Ιουλίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη σεζόν που έρχεται στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Αυτό γιατί διεξάγεται η Γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ στην οποία αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό η ΑΕΚ Betsson έχει πολύ έντονη εκπροσώπηση στη διαδικασία. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έφτασε λίγο μετά τις 11.30 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ μαζί με τον GM της ομάδας, Κώστα Κώτση.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήταν αυτός που πρότεινε στις ομάδες την επιβολή Salary Cap. Μια πρόταση που βρήκε την πλειοψηφία των ομάδων σύμφωνες καο για το λόγο αυτό συνυπέγραψαν την πρόταση της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος άλλωστε ήταν από τους παράγοντες που έτρεξαν πρώτοι το θέμα της κεντρικής διαχείρισης κατά την εποχή του κορωνοϊού ενώ και τώρα αναμένεται να θέσει μια σειρά από προτάσεις στη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ Betsson πάει στη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ με γεμάτη ατζέντα για πολλά θέματα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:50 - 22.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson πάει στη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ με γεμάτη ατζέντα για πολλά θέματα

Η γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ είναι προ των πυλών και η ΑΕΚ Betsson αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θέτοντας επί τάπητος πολλά σημαντικά θέματα για την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος.