Στην αγορά για σέντερ η ΑΕΚ, προς αποχώρηση ο Καμπενγκέλε

Μφιόντου Καμπενγκέλε

Στην αγορά για σέντερ η ΑΕΚ, προς αποχώρηση ο Καμπενγκέλε

Χρήστος Τσάλτας 09:04 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 14.08.2024

Την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το 2023 με έναν αγώνα στο Λαύριο, στην Ένωση σκανάρουν την αγορά για σέντερ, με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε να ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία.

Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ έντονες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση έχει να διαχειριστεί μια σειρά πραγμάτων ενόψει της συνέχειας της σεζόν, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που υπέστη κάταγμα και θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία δύο μηνών.

Την ίδια ώρα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αναζητούν στην αγορά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπεν ΜάκΛεμορ, με τις δύο πλευρές να έχουν λύσει το συμβόλαιό τους πριν από περίπου 3 εβδομάδες.

Σε αυτή την κατεύθυνση οι κιτρινόμαυροι αναζητούν στην αγορά έναν περιφερειακό με έφεση στο σκοράρισμα, για να δώσει βάθος στα γκαρντ. Φαίνεται όμως πως αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Διότι στην Ένωση έχουν ήδη ανοίξει τις κεραίες τους για εύρεση σέντερ.

Αυτή η εξέλιξη σχετίζεται και με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε. Ο Καναδός σέντερ ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται κανονικά στο παιχνίδι με το Λαύριο, στο κλειστό της Λαυρεωτικής, ωστόσο αυτό όλα δείχνουν πως θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Κάτι που οδηγεί την Ένωση στο να βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό, με τον χρόνο να πιέζει, μιας και το 2024 μπαίνει με πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων, που θα είναι το πρώτο, για την ΑΕΚ, μέσα στο 2024.