Στην Ελλάδα ο Γκόλντεν για την ΑΕΚ Betsson

Στην Ελλάδα ο Γκόλντεν για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 08:21 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 21.08.2024

Τον Γκραντ Γκόλντεν υποδέχτηκε η ΑΕΚ Betsson στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης με τον Αμερικανό σέντερ να αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού.

Σε ρυθμούς αφίξεων η ΑΕΚ Betsson για ακόμα μια μέρα. Η Ένωση έχει βάλει μπρος τις μηχανές ενόψει της νέας σεζόν με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει αναλάβει να χτίσει ένα ρόστερ με νέα λογική και καινούργια φιλοσοφία. Πάνω σε αυτή τη νέα φιλοσοφία του Σάλε έγινε και η μεταγραφή του Γκραντ Γκόλντεν.

Ο 26χρονος σέντερ έπειτα από μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Κρεμόνα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μέσω της Ένωσης.

Στα έξι τα ban της ΑΕΚ Betsson - Τα δεδομένα των υποθέσεων για την νέα σεζόν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:28 - 20.08.2024

Στα έξι τα ban της ΑΕΚ Betsson - Τα δεδομένα των υποθέσεων για την νέα σεζόν

Η FIBA ενημέρωσε ότι τα ban της ΑΕΚ είναι έξι, όμως στην Ένωση δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία. Ποια τα δεδομένα και γιατί ο Σάκοτα συνεχίζει αναπόσπαστος τη δημιουργία της νέας ομάδας.

Το πρωί της Τετάρτης το κεφάλαιο ΑΕΚ Betsson άρχισε για τον Αμερικανό σέντερ που έφτασε στη χώρα μας με πτήση από τη Βοστόνη. Σε πολύ καλή κατάσταση και με το χαμόγελο στα χείλη ο Γκόλντεν έδειξε από τα πρώτα λεπτά της παρουσίας του στην Ελλάδα να γνωρίζει καλά τη νέα του ομάδα, ενώ τόνισε στους ανθρώπους της Ένωσης πως ανυπομονεί να βρεθεί στο Olympic Hall της Φυλής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ Betsson που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν με θερμό τρόπο με τον Γκόλντεν να έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, δηλώνοντας ωστόσο έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.