Στην Ελλάδα ο Χόλινς για την ΑΕΚ, πιάνει άμεσα δουλειά (vid)

Όστιν Χόλινς

Στην Ελλάδα ο Χόλινς για την ΑΕΚ, πιάνει άμεσα δουλειά (vid)

Χρήστος Τσάλτας 14:20 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 14.08.2024

Ο Όστιν Χόλινς έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή πήρε μια πρώτη... γεύση από τη νέα του ομάδα, έχοντας συνομιλία με τον Ζοάν Πλάθα. Έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα (23/01).

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Όστιν Χόλινς στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, με σκοπό να δώσει λύσεις τόσο στην περιφέρεια, με το μακρινό του σουτ, όσο και με την άμυνά του και την ενέργεια που βγάζει στο πίσω κομμάτι του παρκέ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο 32χρονος άσος έφτασε στην Ελλάδα, το βράδυ της Πέμπτης και αφού ξεκουράστηκε, το μεσημέρι βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων, όπου και είχε την πρώτη του επαφή με τους νέους συμπαίκτες του και τα μέλη της Ένωσης. Κατά την παρουσία του στα Λιόσια είχε συζήτηση και με τον Ζοάν Πλάθα. Με τον Ισπανό προπονητή γνωρίζονται καλά από τη συνύπαρξη στην Ζενίτ και αποτέλεσε έναν σημαντικό λόγο για να πει το «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ.

Ο Χόλινς δεν θα ενισχύσει την Ένωση στο παιχνίδι με τον Άρη, το Σάββατο, για την Stoiximan Basket League, όμως δενι ισχύει το ίδιο και για το παιχνίδι με τον Προμηθέα, στην Πάτρα, για την πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL (23/01). Αυτό γιατί αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μέχρι πρότινος ο Αμερικανός άσος αγωνιζόταν στην Ζαλγκίρις, έχοντας χρόνο και στα παιχνίδια της Euroleague. Έτσι, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και αναμένεται να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με τη νέα του ομάδα.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Tags: