Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ Betsson ο Τζέιντιν Πάρκερ

Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ Betsson ο Τζέιντιν Πάρκερ

Χρήστος Τσάλτας 21:42 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 04.09.2024

Τον Τζέιντιν Πάρκερ υποδέχτηκε η ΑΕΚ Betsson το απόγευμα της Τετάρτης, με τον εκρηκτικό σέντερ να μπαίνει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων.

Το οπλοστάσιο του Ντράγκαν Σάκοτα γεμίζει καθώς η προετοιμασία συνεχίζεται. Αυτό γιατί ο έμπειρος προπονητής έχει στη διάθεσή του τον Χάντερ Χέιλ που έφτασε στην Ελλάδα, ενώ πλέον θα έχει ακόμα ένα νέο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Τζέιντιν Πάρκερ, ο οποίος έφτασε το απόγευμα στη χώρα μας με πτήση από Κωνσταντινούπολη. Ο 22χρονος σέντερ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, αποτελώντας ακόμα μια περίπτωση από το scouting που έκανε ο Σάκοτα με τους συνεργάτες του αυτό το καλοκαίρι.

Ο Πάρκερ είναι ο δεύτερος rookie του φετινού καλοκαιριού για την Ένωση, μετά τον Ναχίμ Αλίν, ενώ αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων με τη νέα του ομάδα.

Την Πέμπτη η ΑΕΚ Betsson έχει φιλικό με το Λαύριο, το οποίο όπως και κόντρα στη Μεγαρίδα θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με τον νεαρό σέντερ να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες αλλά και τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Το πρόγραμμά του αναμένεται να είναι γεμάτο, καθώς θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Βελιγράδι και θα πάρει μέρος στα φιλικά επί σερβικού εδάφους από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου, με τον Σάκοτα να τεστάρει με αυτή την εξέλιξη τον βαθμό ετοιμότητας σε τρία πολύ δυνατά φιλικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!