Στην Ελλάδα ο Χέιλ για την ΑΕΚ Betsson

Στην Ελλάδα ο Χέιλ για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 13:47 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 01.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής, με τους ανθρώπους της Ένωσης να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ημέρα αφίξεων ήταν η Κυριακή για την ΑΕΚ Betsson, η οποία υποδέχτηκε το... βαρύ πυροβολικό της. Ο Χάντερ Χέιλ ήταν η «βόμβα» του καλοκαιριού, την οποία χειρίστηκε και ολοκλήρωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ έπειτα από μια εκπληκτική σεζόν με τον Προμηθέα, θα παραμείνει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά όμως για λογαριασμό της Ένωσης, αποτελώντας τον παίκτη σημείο αναφοράς στο επιθετικό πλάνο του Ντράγκαν Σάκοτα.

Την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, ο Χέιλ έφτασε στη χώρα μας, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο αποθεραπείας στις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός έμεινε κάποιες παραπάνω μέρες στις ΗΠΑ, προκειμένου να τελειώσει εκεί την αποθεραπεία, έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στα μέσα Ιουλίου και τώρα βρίσκεται στο 100% και έτοιμος για δράση.

Παρά το κουραστικό ταξίδι ήταν ευδιάθετος από τις πρώτες στιγμές του στην Ελλάδα και το έδειξε στους ανθρώπους της ΑΕΚ Betsson που τον υποδέχτηκαν στον διάδρομο αφίξεων, ενώ ταυτόχρονα από τις πρώτες κουβέντες μαζί τους έδειξε έτοιμος, σε όλα τα επίπεδα, για την πρόκληση της νέας σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!