Στην Πάτρα με Νάιτ η ΑΕΚ για την επιστροφή στις νίκες

Μπράντον Νάιτ

Στην Πάτρα με Νάιτ η ΑΕΚ για την επιστροφή στις νίκες

Χρήστος Τσάλτας 21:46 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Πάτρα, για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (13/01, 19:30), με τον Μπράντον Νάιτ να μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ενισχυμέμνη αναμένεται να παρουσιαστεί η ΑΕΚ στην Πάτρα. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Ζοάν Πλάθα να έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τον Μπράντον Νάιτ. Ο Αμερικανός γκαρντ, έπειτα από μια «γεμάτη» εβδομάδα προπονήσεων ακολούθησε κανονικά την αποστολή και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Περιβόλας.

Την ίδια ώρα εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που βρίσκεται στην Λιθουανία για αποκατάσταση, αλλά και ο Ρίκι Λίντο, που συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων και να πάρει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στη σεζόν, μετά το «διπλό» στο Λαύριο.

Η σιγουριά του Πλάθα για το παιχνίδι της Πάτρας

Ο Ζοάν Πλάθα στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα που αναμένεται να δείξει ο Απόλλων Πάτρας στο κλειστό της Περιβόλας, εστιάζοντας στην προσοχή που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του για να πάρουν τη νίκη.

«Συχνά, ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, εξελίσσονται σε δυσκολότερα εμπόδια από ομάδες, που αγωνίζονται στην Euroleague. Μπορώ να πω με σιγουριά, πως γίνεται πολύ καλή προσπάθεια, ώστε οι νέοι παίκτες μας ν’ αφομοιώσουν τη φιλοσοφία της ομάδας. Παράλληλα, έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Πάντα, γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος διαθέτει αθλητικούς παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα», ήταν τα λόγια του.

Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Tags: