Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση της ΑΕΚ Betsson, «πρώτη» για Γκόλντεν

Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση της ΑΕΚ Betsson, «πρώτη» για Γκόλντεν

Χρήστος Τσάλτας 21:23 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 21.08.2024

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ Betsson, στο Olympic Hall της Φυλής και συνομίλησε με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες, την ώρα που ο Γκραντ Γκόλντεν προπονήθηκε για πρώτη φορά με το γκρουπ.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson, η οποία έχει θέσει και την φετινή σεζόν τον πήχη ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στην άκρη του πάγκου άλλωστε αποτελεί εχέγγυο για το ανταγωνιστικό πνεύμα της ομάδας και το χτίσιμο του ρόστερ.

Η Ένωση μπήκε στην τρίτη ημέρα προετοιμασίας και στο Olympic Hall της Φυλής βρέθηκε η κεφαλή του οργανισμού. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο κλειστό πριν από την έναρξη της προπόνησης για να δει τους παίκτες της Ένωσης, αλλά και να παρακολουθήσει μέρος του προγράμματος. Σε μια κίνηση που δείχνει για ακόμα μια φορά βρίσκεται κοντά στην ομάδα για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο.

Παρά το γεγονός πως η προετοιμασία είναι ακόμα στο ξεκίνημά της ο Σάκοτα έχει κρατήσει τους ρυθμούς σε υψηλά επίπεδα από την πρώτη μέρα, δείχνοντας πώς θέλει να δουλέψει φέτος με τους παίκτες του στην Ένωση. Για τον ίδιο η σεζόν είναι γεμάτη προκλήσεις και από την πρώτη μέρα κρατάει τον ρυθμό σε υψηλά επίπεδα.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα είχε ένα νέο πρόσωπο, καθώς ο Γκραντ Γκόλντεν, που έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης, πήρε μέρος στο πρόγραμμα, έχοντας την πρώτη γνωριμία του με τον Σάλε και τους νέους συμπαίκτες του. Σε πρώτη φάση για τον 26χροο σέντερ η προπόνηση ήταν η αρχική γνωριμία με το νέο περιβάλλον και τις επόμενες μέρες αναμένεται να «φορτσάρει» και αυτός με τη σειρά του.

Οι ρυθμοί αναμένεται να παραμείνουν ψηλά στο στρατόπεδο της Ένωσης και τις επόμενες μέρες των προπονήσεων. Ο Σάκοτα και οι συνεργάτες του έχουν καταρτίσει συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν θέλουν να χαθεί ούτε μία μέρα. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διεξαχθούν και διπλές προπονήσεις στο Olympi Hall της Φυλής, ώστε το γκρουπ να έρθει ακόμα πιο κοντά, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!