Στην τελική ευθεία ενόψει Μακάμπι Ραμάτ Γκαν η ΑΕΚ Betsson - Περιμένει τον κόσμο στην Sunel Arena

ΑΕΚ Betsson

Στην τελική ευθεία ενόψει Μακάμπι Ραμάτ Γκαν η ΑΕΚ Betsson - Περιμένει τον κόσμο στην Sunel Arena

Χρήστος Τσάλτας 17:51 - 29.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της νέας σεζόν, κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (01/10), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα.

Σε ρυθμούς πρεμιέρας BCL κινείται η ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα της στην διοργάνωση και θέλει τη νίκη, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να έχει μεγάλη απαίτηση και υψηλό βαθμό δυσκολίας, γεγονός που αναγνωρίζουν άπαντες εντός των τειχών.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του έχουν εκμεταλλευτεί τις μέρες που ακολούθησαν του τελευταίου φιλικού με το Περιστέρι, την περασμένη Κυριακή, ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από εντατικές προπονήσεις.

Το ευχάριστο για τον «Σάλε» είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος το Σάββατο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του και σταδιακά θα ανεβάζει στροφές. Άλλωστε η πρώτη εικόνα από τον Αμερικανό ήταν άκρως θετική, καθώς ανταποκρίθηκε σε πολλά κομμάτια που ήθελε ο προπονητής του με το... καλημέρα.

Από εκεί και πέρα, για την Ένωση πολύ σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στην Sunel Arena το απόγευμα της Τρίτης. Η Ένωση θέλει ο κόσμος να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της προσπάθειας, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τρίτης περιμένει οι φίλοι της ομάδας να δώσουν το δικό τους χρώμα και τον δικό τους παλμό από την εξέδρα.

Τόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα, όσο και οι παίκτες του τονίζουν σε κάθε ευκαιρία πως η ομάδα παίρνει επιπλέον δυναμική από την παρουσία των φίλων της ομάδας στις εξέδρες, περιμένοντας στο πρώτο -επίσημο- κάλεσμα της νέας σεζόν άπαντες να βρίσκονται στην Sunel Arena.