Ο Φλιώνης «φορτσάρει» για τη μεγάλη επιστροφή στη δράση: Η σκέψη για Βελιγράδι και τα παιχνίδια στο Περιστέρι

Δημήτρης Φλιώνης

Ο Φλιώνης «φορτσάρει» για τη μεγάλη επιστροφή στη δράση: Η σκέψη για Βελιγράδι και τα παιχνίδια στο Περιστέρι

Χρήστος Τσάλτας 21:31 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 09.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson έφτασε στο Βελιγράδι για μια σειρά από δυνατά φιλικά, με το ενδεχόμενο επιστροφής του αρχηγού της, Δημήτρη Φλιώνη, στη δράση, να είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Έπειτα από ένα πολύ δύσκολο διάστημα, που κράτησε κάτι παραπάνω από 9 μήνες, ο Δημήτρης Φλιώνης βρίσκεται στην... άκρη του τούνελ. Ο αρχηγός της ΑΕΚ Betsson ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση, έκανε επέμβαση για να «καθαρίσει» με το πρόβλημα και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ανεβάζει διαρκώς στροφές.

Το αρχηγό πλάνο τον έφερνε να μπει πιο αργά, σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα, σε ομαδικό πρόγραμμα. Για την ακρίβεια το πρώτο 10ήμερο της προετοιμασίας πήγε πιο συντηρητικά ώστε να είναι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά και την κατάστασή του.

Η κακοκαιρία άλλαξε τα σχέδια: Σε νέα έδρα το τουρνουά του Βελιγραδίου που συμμετέχει η ΑΕΚ Betsson
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:19 - 09.09.2024

Η κακοκαιρία άλλαξε τα σχέδια: Σε νέα έδρα το τουρνουά του Βελιγραδίου που συμμετέχει η ΑΕΚ Betsson

Οι καιρικές συνθήκες στο Βελιγράδι είναι ασταθείς και υπό τον φόβο έντονων βροχοπτώσεων η Παρτίζαν ανακοίνωσε τη μετάθεση του τουρνουά που θα λάβει μέρος η ΑΕΚ Betsson και η Παρί σε νέα έδρα.

Σταδιακά άρχισε να μπαίνει όλο και πιο εντατικά σε ρυθμό προπονήσεων. Αυτό γιατί είχε ξεπεράσει πλήρως τους πόνους, η αποκατάστασή του κύλησε πάρα πολύ καλά, ενώ και η επιθυμία του να αγωνιστεί και να ενισχύσει την ομάδα του βρισκόταν στο μέγιστο δυνατό σημείο. Τις τελευταίες μέρες τα νέα ήταν ακόμα πιο ευχάριστα, καθώς ο διεθνής γκαρντ ανέβαζε στροφές.

Πιο συγκεκριμένα, έμπαινε όλο και πιο πολύ στο πρόγραμμα προπονήσεων, βγάζοντας διάθεση και επιθυμία να αφήσει τα δύσκολα πίσω. Το γεγονός πως ταξίδεψε με την ομάδα στο Βελιγράδι, για τα φιλικά επί σερβικού εδάφους, έχει τη σημασία του και τη σημειολογία του.

Το τέλος ενός επίπονου δρόμου πλησιάζει για τον Δημήτρη Φλιώνη, με την επάνοδό του στα παιχνίδια της Ένωσης να είναι το επιστέγασμα. Η κατάστασή του είναι τόσο καλή που υπάρχει η σκέψη να πάρει χρόνο ακόμα και στα φιλικά των επόμενων ημερών. Η επιθυμία του να αγωνιστεί είναι δεδομένη. Εφόσον όμως δεν συμβεί αυτό, τότε δεδομένα θα αγωνιστεί στα φιλικά στο Περιστέρι (21-22/09), που θα είναι και τα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της ΑΕΚ Betsson δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, μόχθησε και πλέον ετοιμάζεται για το δικό του comeback. Κάτι που έχει ανάγκη τόσο ο ίδιος, όσο και άπαντες στον οργανισμό της Ένωσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!