Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ η ΑΕΚ Betsson με προπόνηση σε υψηλές στροφές

ΡαϊΚουάν Γκρέι

Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ η ΑΕΚ Betsson με προπόνηση σε υψηλές στροφές

Χρήστος Τσάλτας 20:59 - 24.10.2024

Η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται, με την Ένωση να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς τις προπονήσεις.

Αντίστροφα μετράει η ΑΕΚ Betsson για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Η Ένωση θέλει να βγάλει αντίδραση για την ήττα, αλλά και για την εμφάνιση, στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο οποίο οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα ηττήθηκαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση.

Για το λόγο αυτό πέραν του γεγονότος πως με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν η προσοχή στράφηκε στον αγώνα του Σαββάτου, η ένταση στις προπονήσεις ήταν σε υψηλά επίπεδα, δείγμα της διάθεσης που έδειξαν άπαντες για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα άμεσα. Το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί... mission impossible, όπως ήταν ο αγώνας της Δευτέρας.

Για ακόμα μια μέρα οι προπονήσεις είχαν αρκετή ένταση, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να εστιάζουν σε κομμάτια τακτικής που θέλει να δει ο Σάλε στο παρκέ τις επόμενες ώρες. Προβλήματα δεν υπάρχουν, με το απουσιολόγιο να είναι λευκό και άπαντες να βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για το παιχνίδι στο PAOK Sports Arena.

H προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση στη Sunel Arena και κατόπιν η αποστολή θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας έτσι ένα 5ήμερο γεμάτο ταξίδια, καθώς αμέσως μετά ακολουθεί το παιχνίδι κόντρα στη Ρίγα, στη Λετονία, το οποίο είναι do or die για την πορεία της ομάδας στο BCL.