Παρουσία Αγγελόπουλου το φιλικό της ΑΕΚ Betsson στο Περιστέρι

Βαγγέλης Αγγελόπουλος

Παρουσία Αγγελόπουλου το φιλικό της ΑΕΚ Betsson στο Περιστέρι

Χρήστος Τσάλτας 18:52 - 22.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει το Περιστέρι, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από τα επίσημα παιχνίδια, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Ευάγγελο Αγγελόπουλο να παρακολουθεί δια ζώσης την αναμέτρηση.

Στο Περιστέρι πέφτει η αυλαία των φιλικών προετοιμασίας για την ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση αντιμετωπίζει το Περιστέρι, ένα 24ωρο μετά τη νίκη με 81-79 απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» μάλιστα υπήραν και κελεκτές παρουσίες, εκ μέρους της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, καθώς δίπλα στην ομάδα βρέθηκε και ο πρόεδρος και CEO της ΚΑΕ, Ευάγγελος Αγγελόπουλος.

Ο Πρέντις Χαμπ στο Sportal: «Η πίεση του Σάκοτα με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:00 - 22.09.2024

Ο Πρέντις Χαμπ στο Sportal: «Η πίεση του Σάκοτα με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος»

O κουμανταδόρος της ΑΕΚ Betsson, Πρέντις Χαμπ, μίλησε στο Sportal για την εμφάνισή του κόντρα στον Πανιώνιο, τα «θέλω» του Ντράγκαν Σάκοτα από εκείνον, ενώ έθεσε το ταβάνι της φετινής προσπάθειας της Ένωσης.

Ο Ευάγγελος Αγγελόπουλος είναι αδερφός του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου και ανέλαβε φέτος τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα, συμβάλλοντας σε πολλούς τομείς, τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στην οργάνωση της ΚΑΕ.

Όλα αυτά τα χρόνιά άλλωστε ήταν στο πλευρό της ομάδας με πολλούς τρόπους και πλέον από τη στιγμή που έχει διοικητική θέση ακολουθεί ακόμα πιο ενεργά την ομάδα, με την παρουσία του στο κλειστό των δυτικών προαστίων να έχει τη σημασία της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!