Στο πλευρό της Ακαδημίας της ΑΕΚ Betsson ο Δημήτρης Χατζηχρήστος

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος

Στο πλευρό της Ακαδημίας της ΑΕΚ Betsson ο Δημήτρης Χατζηχρήστος

Χρήστος Τσάλτας 21:37 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 08.10.2024

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο εμβληματικός αρχηγός του οπαδικού κινήματος της ΑΕΚ βρέθηκε στη Sunel Arena το απόγευμα της Τρίτης (08/10) και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας Παίδων της Ένωσης.

H AEK Betsson κάνει μεγάλη προσπάθεια της φετινή σεζόν, τόσο στην ανδρική ομάδα της, όσο και στην Ακαδημία, η οποία από το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε νέα προσπάθεια, η οποία αναμένεται να αλλάξει επίπεδο με την δημιουργία των Air Dome γηπέδων πλησίον της Sunel Arena.

H φετινή σεζόν έχει αρχίσει για τους Παίδες και τους Εφήβους της Ένωσης, με την Sunel Arena να έχει κινητικότητα το απόγευμα της Τρίτης, λόγω της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη Πετρούπολης.

Ο Γκρέι έχει «κερδίσει» τους πάντες στην ΑΕΚ Betsson και ανεβάζει το επίπεδο του παιχνιδιού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:46 - 08.10.2024

Ο Γκρέι έχει «κερδίσει» τους πάντες στην ΑΕΚ Betsson και ανεβάζει το επίπεδο του παιχνιδιού

Η εικόνα της ΑΕΚ Betsson στο ξεκίνημα της σεζόν είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, με τον ΡαϊΚουάν Γκρέι να παίζει σημαντικό ρόλο στο πλάνο και ήδη να έχει δείξει το γιατί επέμεινε τόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Την αναμέτρηση αυτή παρακολούθησε μια ξεχωριστή παρουσία της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος βρέθηκε για ακόμα μια φορά στη Sunel Arena, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, για να δει από κοντά την προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Κατά την παρουσία του, ο εμβληματικός αρχηγός του οπαδικού κινήματος της Ένωσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και τους προπονητές της Ακαδημίας, καθώς και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τους παίκτες που αποτελούν κομμάτια του μέλλοντος της ομάδας.

Ο Χατζηχρήστος είναι... τακτικός θαμώνας της Sunel Arena από την στιγμή που η Ένωση μετακόμισε στο κλειστό της Φυλής, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας του Μάκη Αγγελόπουλου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!