Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σάκοτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Σάκοτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:39 - 10.06.2024

Η ΑΕΚ κοιτάζει την επόμενη μέρα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο τιμόνι και τον πολύπειρο προπονητή να ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη (13/06, 12:00), όπου θα δώσει το στίγμα της νέας προσπάθειας.

Σε νέα εποχή μπήκε η ΑΕΚ, με την πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα. Ο 71χρονος προπονητής θα καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο για 4η φορά στην καριέρα του, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της μεγάλης καριέρας του σαν προπονητής στην ομάδα την οποία δοξάστηκε και έζησε μεγάλες στιγμές.

Ο «Σάλε» θα είναι ο άνθρωπος που θα κινεί τα νήματα στον σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας τον πλήρη έλεγχο στα μεταγραφικά και όχι μόνο. Οι δικές του αποφάσεις θα κρίνουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, αλλά και την στελέχωση του ρόστερ.

Μάλιστα η επόμενη μέρα αναμένεσαι να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την στελέχωση του ρόστερ και όχι μόνο. Κάτι που θα φανεί την ερχόμενη Πέμπτη (13/06, 12:00), όταν και θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου του Ντράγκαν Σάκοτα, στην οποία θα ξεδιπλώσει τις σκέψεις του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τον σχεδιασμό της ομάδας και όχι μόνο.

Ο «Σάλε» έχει ήδη σηκώσει μανίκια, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με παίκτες και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, μια κατάσταση που είχε αρχίσει πριν από την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του. Δείγμα του πόσο θερμά βλέπει αυτή τη νέα σελίδα στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, στο κλειστό των Λιοσίων αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη και ο νέος GM της ομάδας, ο Κώστας Κώτσης, που αναμένεται να πάρει τη θέση του Γιώργου Χήνα, που αποχωρεί για να μετακομίσει στο Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ.