Συνεχείς επαφές στην ΑΕΚ για μεταγραφικά, προσεχώς οι πρώτες κινήσεις

Συνεχείς επαφές στην ΑΕΚ για μεταγραφικά, προσεχώς οι πρώτες κινήσεις

Χρήστος Τσάλτας 21:01 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 02.07.2024

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ συνεχίζονται οι επαφές για μεταγραφικούς στόχους, την ώρα που οι λίστες ξεκαθαρίζουν η μία μετά την άλλη. Παραμένει σε καλό δρόμο του Κουζμίνσκας.

Οι μέρες μοιάζουν ήρεμες, όμως στην πραγματικότητα η κινητικότητα εντός των τειχών της ΑΕΚ είναι έντονη. Η Ένωση έχει μπροστά της την πρόκληση να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο ανταγωνιστική σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που αποτελεί στόχο για τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο «Σάλε» έχει σηκώσει μανίκια και χτίζει εκ βάθρων την ομάδα. Έχει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων ώστε να κάνει τις κινήσεις που θέλει, προκειμένου να ανταποκρίνεται η ομάδα στα δικά του «θέλω». Για το λόγο αυτό τόσο ο ίδιος ο πολύπειρος προπονητής, όσο και ο GM της ομάδας, Κώστας Κώτσης, σε συνεργασία με τον Μάκη Αγγελόπουλο, βρίσκονται σε εγρήγορση.

Οι επαφές εντός των τειχών είναι διαρκείς, την ώρα που οι λίστες ξεκαθαρίζουν η μία μετά την άλλη για στόχους σε κάθε θέση. Το θετικό για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πως υπάρχει βάση Ελλήνων για να χτιστεί το ρόστερ της νέας σεζόν, με την παραμονή του Γιάννη Κουζέλογλου να λύνει τα χέρια του Σάκοτα για την επόμενη μέρα.

Το ενδιαφέρον για τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ παραμένει για τα καλά στην επιφάνεια, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν θέσει ψηλά στην λίστα τον εκρηκτικό γκαρντ, κάτι που φάνηκε και στις επαφές που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» με την πλευρά του παίκτη.

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα είναι αυτό του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόρογουρντ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Ένωση, την ώρα που δημοσιεύματα του εξωτερικού τον έφερναν κοντά στην ισπανική Κορούνια. Ήταν γνωστό από την πρώτη στιγμή πως ο «Κούζμι» είχε ενδιαφέρον από την Ισπανία, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο, την ώρα που η οικογένειά του συνεχίζει να... ψηφίζει Ελλάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι κρίσιμες στο θέμα αυτό, με την αισιοδοξία των δύο πλευρών να παραμένει για νέα συμφωνία που θα κρατήσει τον έμπειρο άσο στο κλειστό των Λιοσίων.