Χωρίς... ανάσα ενόψει ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Χωρίς... ανάσα ενόψει ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 16:38 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 14.08.2024

Η νίκη απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, που πλέον στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (25/11, 20:15), έχοντας ως στόχο τη διατήρηση του καλού ρυθμού των τελευταίων ημερών.

Ο βασικός στόχος της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν, που ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στο BCL είναι προ των πυλών. Η νίκη με 86-64 απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν διατήρησε το αήττητο ρεκόρ της Ένωσης στην Ευρώπη (4-0) και παράλληλα την έφερε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του βασικού στόχου της.

Το BCL όμως περνάει για λίγο στην άκρη, για την Ένωση, η οποία στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο κλειστό των Λιοσίων. Μια αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας, στην οποία η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ, ώστε να ανέβει βαθμολογικά, διατηρώντας παράλληλα τον καλό αγωνιστικό ρυθμό των τελευταίων ημερών.

Η Ένωση συνεχίζει σε υψηλό ρυθμό προπονήσεων, με τους παίκτες του Ζοάν Πλάθα να προπονούνται στο κλειστό των Λιοσίων, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Ισπανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, με την Ένωση να ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι με μεγάλο «πρέπει» βαθμολογικά.

Σε αυτή την προσπάθεια η Ένωση θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Το ενδιαφέρον στις τάξεις του κόσμου είναι έντονο και στο κλειστό των Λιοσίων η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη.

Tags: