Συνεχίζει στην ΑΕΚ Betsson και τη νέα σεζόν ο Πιλάβιος

Συνεχίζει στην ΑΕΚ Betsson και τη νέα σεζόν ο Πιλάβιος

Χρήστος Τσάλτας 15:14 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 14.08.2024

ΑΕΚ Betsson και Άλφης Πιλάβιος συνεχίζουν τη συνεργασία τους, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το ρόστερ της ΑΕΚ Betsson παίρνει την τελική μορφή του ενόψει της νέας σεζόν, με την Ένωση να ετοιμάζεται για τα τελευταία χτυπήματά της, που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Την ίδια ώρα όμως οι κιτρινόμαυροι εστιάζουν στον ελληνικό κορμό τους, ο οποίος αναμένεται να είναι γεμάτος. Δημήτρης Φλιώνης, Όμηρος Νετζήπογλου, Ζώης Καράμπελας, Γιάννης Κουζέλογλου παρέμειναν από την περασμένη σεζόν, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο Άλφης Πιλάβιος.

Ο 24χρονος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ένωση για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε μια κίνηση που είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετές μέρες και πήρε επίσημη μορφή το μεσημέρι της Τετάρτης (14/08). Ο Πιλάβιος αποτέλεσε ένα από τους παίκτες που πλαισίωναν το ρόστερ την περασμένη σεζόν, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να κάνει και φέτος, με τον Σάκοτα και τους συνεργάτες του να εκτιμούν την θετική παρουσία του στα αποδυτήρια.

Ο ελληνικός κορμός της Ένωσης θα αποτελείται από οκτώ παίκτες τη νέα σεζόν, καθώς πέραν των τεσσάρων που αναφέραμε πιο πάνω, προστέθηκε ο Τάσος Καματερός, ενώ θα ανακοινωθούν προσεχώς τόσο ο Γάιος Σκορδίλης, όσο και ο Γιώργος Φίλλιος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι ανανεώθηκε η συνεργασία της με τον Αλφρέδο (Άλφη) – Αλέξανδρο Πιλάβιο (24 χρ., 1μ.98).

Ο νεαρός φόργουορντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!