Το μυαλό στον Ολυμπιακό εν αναμονή... Λίντο στην ΑΕΚ

ΑΕΚ - Ζοάν Πλάθα

Το μυαλό στον Ολυμπιακό εν αναμονή... Λίντο στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:37 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι του 2024, στο κλειστό των Λιοσίων, κόντρα στον Ολυμπιακό (07/01, 14:45), με τον Ζοάν Πλάθα και τους παίκτες του να προπονούνται σε εντατικούς ρυθμούς, ενόψει και της άφιξης του Ρίκι Λίντο.

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2024 πλησιάζει και η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων. Η Ένωση έρχεται με φόρα από την καλή εμφάνιση στο Λαύριο και την άνετη νίκη στο κλειστό της Λαυρεωτικής και πλέον στο μυαλό όλων είναι το πώς θα έρθει η νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι «κιτρινόμαυροι» ήταν άκρως ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ, διεκδίκησαν τη νίκη ως το τέλος, όμως λύγισαν στο φινάλε απέναντι στους Πειραιώτες. Τώρα με την δύναμη της έδρας και την ώθηση του κόσμου θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη.

Για το λόγο αυτό ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του προπονούνται σε εντατικούς ρυθμούς. Από την Τρίτη (02/01) όταν και ξεκίνησε η προετοιμασία, ο Ισπανός κόουτς και οι παίκτες του προετοιμάζονται για την αναμέτρηση, ώστε η Ένωση να συνεχίσει με την ίδια ενέργεια και διάθεση στο παρκέ. Παρά την σημαντική απουσία του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που βρίσκεται στην Λιθουανία για αποθεραπεία, οι παίκτες του Πλάθα συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Την ίδια στιγμή που στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται ο Ρίκι Λίντο στην Ελλάδα. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή και θα προπονηθεί με τους νέους συμπαίκτες του, λίγο πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής. Έτσι, θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση των Λιοσίων, γεμίζοντας το «κιτρινόμαυρο» οπλοστάσιο σε σημαντικό βαθμό.

Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ περιμένουν την παρουσία του κόσμου ώστε να δώσει ώθηση στην ομάδα. Η κινητικότητα για ένα εισιτήριο είναι έντονη στις τάξεις των φίλων της Ένωσης και όλα δείχνουν πως το κλειστό των Λισσίων αναμένεται να έχει season-high όσον αφορά την προσέλευση κόσμου (5.500 είναι οι περισσότεροι πυο βρέθηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ).

Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης