Ανεβάζει στροφές ενόψει ΠΑΟΚ η ΑΕΚ Betsson

Χαντερ Χέιλ

Ανεβάζει στροφές ενόψει ΠΑΟΚ η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 19:26 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 23.10.2024

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινείται η ΑΕΚ Betsson, με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να έχουν προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς στη Sunel Arena.

Όλη η προσοχή βρίσκεται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena για την ΑΕΚ Betsson, η οποία έχει σαν μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, λίγο πριν από το ταξίδι στη Λετονία για την αναμέτρηση με τη Ρίγα.

Για τους κιτρινόμαυρους η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να μην χαθεί έδαφος στη βαθμολογία μετά το καλό ξεκίνημα. Άπαντες θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα και την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Για το λόγο αυτό και η προπόνηση της Τετάρτης είχε αρκετή ένταση στη Sunel Arena. Ο Ντράγκαν Σακοτα και οι συνεργάτες του θέλησαν να ανεβάσουν το επίπεδο ενέργειας και να προπονηθεί η ομάδα στο καλύτερο δυνατό level ενόψει συνέχειας.

Οι κιτρινόμαυροι ανέλυσαν τον αντίπαλο, ενώ παρακολούθησαν βίντεο τόσο από το παιχνίδι της Δευτέρας, όσο και με κομμάτια του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, ώστε να μπουν ακόμα πιο πολύ στο κλίμα της αναμέτρησης.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα ή απρόοπτα με το απουσιολόγιο να παραμένει λευκό και την Ένωση να συνεχίζει προετοιμασία με όλα τα όπλα της για ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.