Και τη νέα σεζόν... ΑΕΚ Betsson

Και τη νέα σεζόν... ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 13:20 - 04.06.2024

Η άκρως επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ένα από τα θέματα τα οποία «τρέχει» με πολύ γοργό ρυθμό η ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες είναι αυτό των χορηγιών. Για τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του άλλωστε αποτελεί μια από τις προτεραιότητες, πριν μπει η ομάδα σε διαδικασία χτισίματος του ρόστερ της νέας σεζόν.

Η Ένωση θέλει να βάλει λεφτά στα ταμεία, μέσα από χορηγίες και παράλληλα να... στρώσει το έδαφος για τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν εντός και εκτός του κλειστού των Λιοσίων, με θεματικά πάρκα και όχι μόνο. Σε αυτή την προσπάθεια οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μεγάλη στήριξη από χορηγίες, καθώς δούλεψαν πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα όλο το τελευταίο διάστημα.

Η ΑΕΚ Betsson πάει στην επόμενη μέρα πιο δυνατή και με ξεκάθαρο πλάνο για όλα

Η ΑΕΚ Betsson πάει στην επόμενη μέρα πιο δυνατή και με ξεκάθαρο πλάνο για όλα

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για όλα, σε μια συνέντευξη που αναμενόταν εξ αρχής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με τις τοποθετήσεις του να δίνουν τροφή για σχόλια. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Μάλιστα η Ένωση έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με όλους τους χορηγούς της σεζόν που ολοκληρώθηκε και σε αυτούς θα προστεθούν και νέες χορηγίες, γεγονός το οποίο θα βάλει σημαντικά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Μια από τις χορηγίες που ξεχώρισαν για την Ένωση ήταν αυτή της Betsson. Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας έγινε και χορηγός ονοματοδοσίας στην σεζόν της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του συλλόγου, δείχνοντας πως οι δύο πλευρές έχουν μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Η οποία θα συνεχιστεί.

Οι δύο πλευρές είχαν πολύ καλή συνεργασία και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ραντεβού για να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν. Το γεγονός άλλωστε πως ο Μάκης Αγγελόπουλος πραγματοποίησε τη μεγάλη συνέντευξη στα γραφεία του Betsson Radio, ενώ αυτή προβλήθηκε από το κανάλι της εταιρίας στο YouTube ουσιαστικά έδειξε τον δρόμο, με την ΑΕΚ και την Betsson να διατηρούν τις δυνάμεις τους ενωμένες και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στοχεύοντας σε επιτυχίες. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν οι δύο πλευρές έκαναν πολλές κοινές δράσεις, κάτι που θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και τη σεζόν 2024-25.

Το πρώτο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Μάκη Αγγελόπουλου:

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Μάκη Αγγελόπουλου: