Αλλαγών συνέχεια στο Olympic Hall της Φυλής: Το κλειστό ντύνεται στα χρώματα της ΑΕΚ

Αλλαγών συνέχεια στο Olympic Hall της Φυλής: Το κλειστό ντύνεται στα χρώματα της ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 22:05 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 05.09.2024

Η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, την ώρα που και οι αλλαγές στο Olympic Hall της Φυλής συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό.

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε προαναγγείλει αλλαγές στο Olympic Hall της Φυλής, προκειμένου να γίνει μια έδρα άκρως... κιτρινόμαυρη, τόσο εντός όσο και εκτός της κεντρικής σάλας. Για τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα, προκειμένου ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό της ομάδας με πολλούς τρόπους.

Οι αλλαγές στο κλειστό συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς ήδη το πάνω διάζωμα έχει διαμορφωθεί πλήρως και με βάση τα «θέλω» της ομάδας. Τα κόκκινα καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από μαύρα, με τις αλλαγές να μην μένουν στις κερκίδες των πάνω διαζωμάτων.

Αυτό γιατί και οι πτυσσόμενες που βρίσκονται στις δύο κεντρικές θύρες, καθώς και μπροστά από τα πέταλα, έχουν αντικατασταθεί. Τα μέχρι πρότινος μπλε καθίσματα έχουν δώσει τη θέση τους σε μαύρες κερκίδες, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τα μεσαία διαζώματα σε κεντρικές κερκίδες και πέταλα, που από μπλε θα γίνουν κι αυτά μαύρα.

Παράλληλα, στους διαδρόμους θα τοποθετηθούν φώτα, ώστε να υπάρχει το κιτρινόμαυρο στοιχείο και να κάνει αντίθεση με τις μαύρες εξέδρες, σε μια κίνηση που κάνει το κλειστό έδρα της ΑΕΚ Betsson για τα καλά.

Οι αλλαγές θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα, ώστε το Olympic Hall να πάρει διαφορετική μορφή ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν, την 1η Οκτωβρίου απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, για την πρεμιέρα του BCL.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!