Η ΑΕΚ Betsson «τρέχει» το θεμα του σέντερ, προσεχώς εξελίξεις

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στο παιχνίδι ΑΕΚ - Φενέρμπαχτσε

Η ΑΕΚ Betsson «τρέχει» το θεμα του σέντερ, προσεχώς εξελίξεις

Χρήστος Τσάλτας 17:16 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 18.09.2024

Το θέμα του σέντερ αποτελεί προτεραιότητα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson, με την Ένωση να έχει εστιάσει ήδη σε μία περίπτωση, την ώρα που το θέμα του ΡαϊΚουάν Γκρέι παραμένει στο κάδρο.

Αν κάτι έχει γίνει ξεκάθαρο στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson, αυτό είναι η απουσία ενός σέντερ που θα «γεμίζει» την ρακέτα και θα αποτελεί τον rim protector της ομάδας, δίνοντας λύσεις και ενέργεια στην άμυνα.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε η Ένωση έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, ήταν άκρως ανταγωνιστική για 30 λεπτά, όμως γνώρισε την ήττα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι μάλιστα χάθηκε η μάχη των ριμπάουντ, μιας και οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έλεγξαν την... αεροπορία, ενώ κέρδισαν τις περισσότερες μάχες κοντά στο καλάθι.

Ο Σι Τζέι Μπράις στο Sportal: «Έχουμε ξεχωριστή ομάδα, όλοι απολαμβάνουν που βρίσκονται στην ΑΕΚ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:23 - 18.09.2024

Ο Σι Τζέι Μπράις στο Sportal: «Έχουμε ξεχωριστή ομάδα, όλοι απολαμβάνουν που βρίσκονται στην ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ Betsson έβγαλε ασφαλή συμπεράσματα από το φιλικό με την Φενέρμπαχτσε και ο Σι Τζέι Μπράις μίλησε στο Sportal για την παρουσία του στο πλάνο του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ εξήγησε τι είναι αυτό που του αρέσει περισσότερο εντός των τειχών.

Αυτή η συνθήκη δεν είναι καινούργια στα φιλικά της Ένωσης. Κάθε άλλο. Οι κιτρινόμαυροι και στα φιλικά του Βελιγραδίου είδαν τους αντιπάλους τους να έχουν τον πρώτο λόγο στα ριμπάουντ, με την απουσία δυναμικού σέντερ στη θέση 5 να είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη.

Για το λόγο αυτό Ντράγκαν Σάκοτα και Μάκης Αγγελόπουλος πατάνε... γκάζι, ώστε το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του και η Ένωση να μπει στην τελική ευθεία πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της με πλήρες ρόστερ. Κάτι που επιθυμούν άπαντες με πρώτο τον προπονητή των κιτρινόμαυρων.

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι είναι μια περίπτωση που δεν έχει... καεί από τους ιθύνοντες την ομάδα, ωστόσο οι δυσκολίες είναι υπαρκτές, δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη να παίξει στο ΝΒΑ και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Για το λόγο αυτό στην ΑΕΚ Betsson δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στη λίστα μία ακόμα περίπτωση, προκειμένου να ενισχυθούν. Στην Ένωση εξετάζουν πολύ σοβαρά έναν ακόμα αθλητικό σέντερ, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και μένει ως επτασφράγιστο μυστικό εντός των τειχών. Μάλιστα εκφράζεται η αισιοδοξία πως το θέμα θα τελειώσει άμεσα και θα βρίσκεται στη διάθεση του «Σάλε» για το φίνις της προετοιμασίας.

Για το κενό στην φροντ λάιν η Ένωση έδωσε θέση στον Τζέιντιν Πάρκερ κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, με τον Αμερικανό σέντερ να έχει θετική παρουσία μεν, αλλά να δείχνει πως ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να επωμιστεί τον ρόλο του βασικού σέντερ μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ Betsson.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!