Η αναζήτηση για σέντερ στην ΑΕΚ Betsson και ο «παράγοντας» Γκρέι

ΑΕΚ

Η αναζήτηση για σέντερ στην ΑΕΚ Betsson και ο «παράγοντας» Γκρέι

Χρήστος Τσάλτας 15:05 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 29.08.2024

Το θέμα του σέντερ βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για την ΑΕΚ Betsson, η οποία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της, με την απόκτηση παίκτη στη θέση 5 να απασχολεί, την ώρα που δεν έχει... καεί οριστικά η υπόθεση ΡαϊΚουάν Γκρέι.

Με αργό ρυθμό κινούνται τα μεταγραφικά της ΑΕΚ Betsson τις τελευταίες μέρες. Η Ένωση δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της μεν, όμως την ίδια ώρα δεν έχει βρει τους παίκτες που καλύπτουν πλήρως τα «θέλω» του Ντράγκαν Σάκοτα και μέσα στην οικονομική πολιτική που κινείται φέτος η ομάδα.

Η μεταγραφή του Χάντερ Χέιλ ήταν υπέρβαση, όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, με την Ένωση να έχει αποφασίσει να κινηθεί σε μια διαφορετική λογική όσον αφορά το μπάτζετ της. Η έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα άλλωστε χειρίζεται εκείνος τις υποθέσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και αυτός είναι ο άνθρωπος που θα εντοπίσει και τις δύο τελευταίες κινήσεις που θα γίνουν.

Το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΚ Betsson: Πρεμιέρα κόντρα στη Μεγαρίδα, φινάλε με Περιστέρι (pic)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:36 - 29.08.2024

Το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΚ Betsson: Πρεμιέρα κόντρα στη Μεγαρίδα, φινάλε με Περιστέρι (pic)

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΑΕΚ Betsson, η οποία ξεκινάει την Παρασκευή (30/08) κόντρα στη ΝΕΜ, ενώ θα κλείσει τον κύκλο με αγώνα κόντρα στο Περιστέρι στις 22/09.

Σε πρώτη φάση η Ένωση έχει επικεντρώσει την προσοχή της στη θέση του σέντερ, καθώς ο Σάκοτα επιθυμεί άμεσα μια μεταγραφή παίκτη με αθλητικά προσόντα που θα λειτουργεί ως rim protector και θα ανταποκρίνεται στο προφίλ της ομάδας που χτίζεται φέτος και θέλει να παίξει μπάσκετ σε γρήγορο τέμπο και όσο το δυνατόν πιο σύγχρονα.

Ο πρώτος στόχος ήταν ο ΡαϊΚουάν Γκρέι, με τον Σάκοτα να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του για τα αθλητικά προσόντα του, αλλά και την ικανότητά του να σουτάρει από μακριά. Η υπόθεση όμως παρουσίασε πολλές δυσκολίες και πήγε στην... άκρη. Δεν «κάηκε» οριστικά όμως, για έναν απλό λόγο: από τη στιγμή που ούτε η ομάδα έχει βρει τον παίκτη που καλύπτει τα θέλω της, αλλά ούτε και ο παίκτης έχει βρει ευκαιρία από το ΝΒΑ, που αποτελεί και την προτεραιότητά του, το όνομά του παραμένει στην λίστα της ΑΕΚ Betsson.

Αυτό δεν σημαίνει πως για την Ένωση είναι η μοναδική λύση στη θέση 5. Εντός των τειχών έχει γίνει ήδη εργασία για νέα λίστα στη θέση του σέντερ, χωρίς όμως για την ώρα να υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει πάρει προβάδισμα. Κάτι που αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες μέρες, μιας και η ΑΕΚ Betsson επιθυμεί το συντομότερο δυνατό να κλείσει το θέμα του ψηλού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!