Τα δεδομένα για σέντερ στην ΑΕΚ Betsson, οι λύσεις και ο Γκρέι

Ντράγκαν Σάκοτα

Τα δεδομένα για σέντερ στην ΑΕΚ Betsson, οι λύσεις και ο Γκρέι

Χρήστος Τσάλτας 11:10 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 11.09.2024

Το θέμα του σέντερ παραμένει στην επιφάνεια για την ΑΕΚ Brtsson, που θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ της με μία κίνηση, την ώρα που το θέμα του ΡαϊΚουάν Γκρέι παραμένει στα υπόψιν. Δεν είναι όμως το μοναδικό.

Το ρόστερ της ΑΕΚ Betsson δεν έχει πάρει την τελική μορφή του ακόμα. Η απόκτηση ενός παίκτη στη θέση 5 θα ολοκληρώσει το παζλ για τη σεζόν που έρχεται και θα δώσει τη δυνατότητα στον Ντράγκαν Σάκοτα να δουλέψει με όλα τα εργαλεία στα χέρια του, για μια πολύ απαιτητική σεζόν, που ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου.

Ο Τζέιντιν Πάρκερ βρίσκεται στην αποστολή της Ένωσης για τα φιλικά του Βελιγραδίου, όμως ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που θέλει η ομάδα, ώστε να σταθεί ως βασικός σέντερ της. Μια θέλει με μεγάλο «πρέπει», την οποία δεν μπορεί να υποστηρίξει ο 22χρονος σέντερ. Ο οποίος ωστόσο βγάζει ενέργεια και διάθεση στα φιλικά και στις προπονήσεις.

Στην ΑΕΚ Betsson η περίπτωση που μένει πάντα στο κάδρο και δεν έχει «καεί» έως και σήμερα είναι αυτή του ΡαϊΚουάν Γκρέι. Στο μυαλό του Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και με βάση τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει τη φετινή σεζόν, ο εκρηκτικός σέντερ είναι ο παίκτης που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη νέα σεζόν. Είναι αθλητικός, έχει σουτ από μακριά, μπορεί να βάλει τη μπάλα στο παρκέ. Για το λόγο αυτό η Ένωση επιμένει στην απόκτησή του και περιμένει τις εξελίξεις με τα veteran camp στα οποία μετέχει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Για τον Γκρέι άλλωστε ο μεγάλος στόχος είναι μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Αν δεν βρει κάτι σε αυτό, τότε το θέμα ΑΕΚ Betsson-Γκρέι αναμένεται να προχωρήσει.

Η περίπτωση του πρώην σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς ωστόσο δεν είναι η μοναδική. Η Ένωση έχει ήδη στη λίστα της δύο ακόμα περιπτώσεις, με τις οποίες μιλάει, χωρίς για την ώρα να έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος. Τις τελευταίες μέρες έρχονται προτάσεις στα γραφεία της ΚΑΕ για παίκτες.

Το θέμα του σέντερ αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως τις επόμενες μέρες και ιδίως μετά την επιστροφή της ομάδας από το Βελιγράδι. Σκοπός και στόχος είναι να παραταχθεί η ομάδα πλήρης στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας, στο Περιστέρι (21-22/09), όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε της νέας σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!