Τα δεδομένα των μεταγραφών της ΑΕΚ Betsson: Προτεραιότητα στον σέντερ και η θέση 3

ΑΕΚ

Τα δεδομένα των μεταγραφών της ΑΕΚ Betsson: Προτεραιότητα στον σέντερ και η θέση 3

Χρήστος Τσάλτας 19:37 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 22.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ της με δύο κινήσεις ακόμα, έχοντας σε πρώτο πλάνο την απόκτηση σέντερ με αθλητικότητα. Η περίπτωση που απασχόλησε στη θέση 3 και πότε αναμένονται εξελίξεις.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην ΑΕΚ Betsson, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ. Μετά τη μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Χάντερ Χέιλ, απομένουν δύο κινήσεις, ώστε να πάρει η ομάδα την τελική μορφή της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα από την αρχή προσανατολιζόταν στην απόκτηση παίκτη στη θέση 5 με αθλητικά προσόντα, ώστε να πλαισιώνει τον Γκραντ Γκόλντεν, που είναι σέντερ με έφεση στην πάσα και δεν έχει την αθλητικότητα ως δυνατό στοιχείο. Παράλληλα στη θέση 5 υπάρχει και ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος τη φετινή σεζόν θα έχει έναν πιο υποστηρικτικό ρόλο μέσα στο σύνολο.

Η περίπτωση που είχε ξεχωρίσει ήταν ο ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος είχε όλο το... πακέτο, σύμφωνα με το πλάνο του Σάκοτα. Είναι αθλητικός, εκρηκτικός, μπορεί να λειτουργήσει σαν rim protector, ενώ διαθέσει και καλό σουτ από την περιφέρεια. Γεγονός που έκανε την περίπτωσή του ελκυστική σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ Betsson προσπάθησε πολύ, είχε διαρκή επικοινωνία με τον παίκτη, καθώς Αγγελόπουλος, Σάκοτα και Κώτσης χειρίστηκαν την υπόθεση, όμως ο παίκτης διαμήνυσε πως θέλει χρόνο προκειμένου να πάρει αποφάσεις. Αυτό γιατί περιμένει ακόμα το ΝΒΑ, καθώς υπάρχουν θέσεις ανοιχτές για two-way συμβόλαια και όχι μόνο. Κάτι που οδηγεί την Ένωση στο να παγώσει την υπόθεσή του. Ο Γκρέι δεν είναι παίκτης που έχει βγει εκτός κάδρου, σε καμία περίπτωση, αλλά στην ΑΕΚ Betsson εξετάζουν τις υπόλοιπες λύσεις της λίστας, έχοντας κάνει προεργασία στο θέμα αυτό.

Για την ώρα δεν υπάρχει πρώτος στόχος για τη θέση 5, όμως το δεδομένο είναι πως στην ΑΕΚ Betsson πατάνε... γκάζι για τον σέντερ, ώστε να κλείσει θετικά το συντομότερο και να τεθεί στην διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα στην προετοιμασία της ομάδας.

Στην αγορά και για τριάρι - Η περίπτωση Χαμιντού Ντιαλό

Την ίδια ώρα που σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα σέντερ, στην ΑΕΚ Betsson έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους και για φόργουορντ που θα αγωνίζεται στη θέση 3. Ο Σάκοτα προσανατολίζεται σε παίκτη που διακρίνεται για την αθλητικότητά του, αλλά και για την έφεσή του στην άμυνα, δίνοντας το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της ομάδας.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ένωση ψάχτηκε για μια πολύ δυνατή, αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας ήταν ο Χαμιντού Ντιαλό, που είναι free agent και πριν από περίπου ένα μήνα βρισκόταν σε επαφές με την Μπάγερν Μονάχου. Συστάσεις για τον παίκτη δεν χρειάζονται, καθώς είναι απόφοιτος του Κεντάκι και έχει μακρά πορεία στα παρκέ του ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντιτρόιτ Πίστονς και Ουάσιγκτον Ουίζαρντς.

Στην Ένωση προσπάθησαν να κάνουν υπέρβαση με την περίπτωσή του, με τον Αγγελόπουλο να χειρίζεται την υπόθεση, όμως ο παίκτης ψάχνει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ και η περίπτωσή του δείχνει να απομακρύνεται πλήρως. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ Betsson θα κινηθεί για παίκτη και στη θέση 3, όμως αυτό αναμένεται να γίνει μετά την απόκτηση σέντερ, που αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα για τον Ντράγκαν Σάκοτα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!