Ο τραυματίας Νάιτ και η ελπίδα να προλάβει τα playouts

Μπράντον Νάιτ

Ο τραυματίας Νάιτ και η ελπίδα να προλάβει τα playouts

Χρήστος Τσάλτας 12:28 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 29.05.2024

Ο Μπράντον Νάιτ βρίσκεται εκτός δράσης τις τελευταίες εβδομάδες, με πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson παρακολουθούν καθημερινά την κατάστασή του.

Μέσα σε όσα συμβαίνουν στη διάρκεια της φετινής σεζόν, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson «πονοκεφαλιάζουν» και για τους τραυματισμούς που έχουν χτυπήσει την ομάδα. Ο Δημήτρης Φλιώνης έχει χάσει όλο το β' μισό της σεζόν, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Τζάστιν Τίλμαν δεν είχε καλή αποκατάσταση και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τις ΗΠΑ.

Συν τοις άλλοις, ο Τζόρνταν Μόργκαν που είναι και αυτός τραυματίας, δεν είναι δηλωμένος στο ρόστερ πρωταθλήματος, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Λάνγκστον Χολ.

H ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία ενόψει Λαυρίου και ετοιμάζεται για αγώνα... ειδικών συνθηκών
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:11 - 13.04.2024

H ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία ενόψει Λαυρίου και ετοιμάζεται για αγώνα... ειδικών συνθηκών

Οι προπονήσεις ενόψει του αγώνα κόντρα στο Λαύριο (14/04, 17:15) ολοκληρώθηκαν, για την ΑΕΚ Betsson, με τον Ηλία Ζούρο να περιμένει να δει την εικόνα των παικτών του στο κλειστό των Λιοσίων.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο Μπράντον Νάιτ. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Περιστέρι και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί μερική ρήξη περονιαίων τενόντων αριστερού κάτω άκρου, κάτι που τον κρατάει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το μέγεθος του προβλήματος ο Αμερικανός γκαρντ κυκλοφορούσε με μπότα, για να αναρρώσει καλύτερα, ενώ περνούσε αρκετή ώρα στο γυμναστήριο για ασκήσεις ενδυνάμωσης στο πάνω μέρος του κορμού. Από την Παρασκευή ο Αμερικανός έβγαλε την μπότα και δείχνει να πατάει καλύτερα. στα πόδια του.

Δεδομένα ο Ζούρος δεν τον υπολογίζει για το παιχνίδι με το Λαύριο, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός και για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη εβδομάδα. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ελπίζουν ο έμπειρος γκαρντ να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Καρδίτσα, για την 5η και τελευταία αγωνιστική των playouts. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να έχει ομαδικές προπονήσεις στα πόδια του τις προηγούμενες μέρες ώστε να τον υπολογίζει ο κόουτς. Αυτό θα εξαρτηθεί από την θεραπεία του τις επόμενες μέρες ενόψει της αναμέτρησης στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης».