Τα «κιτρινόμαυρα» διαρκείας και τα εισιτήρια της ΑΕΚ Betsson ενόψει Καρδίτσας

ΑΕΚ Betsson

Τα «κιτρινόμαυρα» διαρκείας και τα εισιτήρια της ΑΕΚ Betsson ενόψει Καρδίτσας

Χρήστος Τσάλτας 15:59 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 10.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου της, με την διάθεση των διαρκείας να έχει ολοκληρωθεί και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα μεμονωμένα εισιτήρια ενόψει Καρδίτσας (12/10, 20:15).

Ένας σημαντικός άξονας στην προσπάθεια της φετινής σεζόν, για την ΑΕΚ Betsson, είναι η στήριξη του κόσμου της. Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνιζε σε όλους τους τόνους πως στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να «κερδίσει» και πάλι τον κόσμο και να τον κάνει να βρεθεί στη Sunel Arena.

Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά ακόμα και έως και σήμερα γίνονται κινήσεις εντός και εκτός παρκέ, προκειμένου να βρεθεί και πάλι σε καθεστώς κανονικότητας. Η ομάδα με το... καλημέρα έδειξε πως έχει δυνατότητες για να χτίσει κάτι καλό εντός αγωνιστικού χώρου, την ώρα που έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του φροντίζουν να κάνουν τα πάντα για να ενισχύεται ο οργανισμός.

Με την σεζόν να έχει ξεκινήσει και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Stoiximan GBL απέναντι στην Καρδίτσα πλησιάζει. Την ίδια ώρα που ολοκληρώθηκε και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25, στην οποία η Ένωση πόνταρε πάρα πολλά.

Όπως κατέγραψε το Sportal με ρεπορτάζ, ο αριθμός είναι αυξημένος, σε σχέση με την περασμένη σεζόν και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως τα διαρκείας της φετινής σεζόν φτάνουν περίπου στα 1.500. Ένας αριθμός που για τους ιθύνοντες την ομάδα πρέπει να αποτελέσει την βάση, αλλά και να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα, η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας έχει ήδη ξεκινήσει. Ζήτηση υπάρχει με το... καλημέρα, σε ένα Σαββατοκύριακο, στο οποίο δεν θα υπάρχει δράση στο ποδόσφαιρο. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ένωσης κάνουν λόγο για προσέλευση κόσμου που θα φτάσει στις 4.000 στη Sunel Arena. Οι νίκες άλλωστε, αλλά και η εικόνα που έδειξε η ομάδα στα δύο παιχνίδια με Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και Άρη φανέρωσε τις δυνατότητες του συνόλου, με την ΑΕΚ Betsson να έχει στόχο να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο στο «σπίτι» της καθώς η σεζόν προχωράει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!