Τα είπαν Αγγελόπουλος και Σάκοτα με το βλέμμα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ Betsson

Τα είπαν Αγγελόπουλος και Σάκοτα με το βλέμμα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 14:35 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 22.08.2024

Μάκης Αγγελόπουλος και Ντράγκαν Σάκοτα είχαν πολύωρη συνάντηση την Τετάρτη, πριν από την προπόνηση της ΑΕΚ Betsson, με βασικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά.

Το ρόστερ της ΑΕΚ Betsson δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς εκκρεμούν δύο περιπτώσεις, μία στη θέση του σέντερ, όπου μέχρι πρότινος πρώτος και βασικός στόχος ήταν ο ΡαϊΚουάν Γκρέι, αλλά και μία περίπτωση στη θέση 3, με παίκτη που διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του και έχει έφεση στην άμυνα.

Η προετοιμασία της Ένωσης έχει ήδη ξεκινήσει και την Τετάρτη (21/08) ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο Olympic Hall της Φυλής, όπου παρακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ τα είπε με τους παίκτες της ομάδας. Σε μια κίνηση που δείχνει πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό των παικτών του, αλλά και του προπονητικού σταφ.

Σε άμεση συνεννόηση ΑΕΚ Betsson και Χέιλ για την άφιξη του Αμερικανού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:54 - 21.08.2024

Σε άμεση συνεννόηση ΑΕΚ Betsson και Χέιλ για την άφιξη του Αμερικανού

Ο Χάντερ Χέιλ βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες και προσεχώς αναμένεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ Betson, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαρκείς επαφές.

Η παρουσία του στο κλειστό δεν ήταν τυχαία. Αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον Ντράγκαν Σάκοτα, με βασικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά. Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, όταν και καταστρώθηκε το πλάνο για το ρόστερ της νέας σεζόν. Έτσι, με αφορμή και την έναρξη της προετοιμασίας, οι δύο άνδρες τα είπαν, με σκοπό να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα που σχετίζονται με την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση σέντερ στην ΑΕΚ Betsson. Αυτό είναι το θέμα που αποτελεί βασικό θέμα συζήτησς, με τον παίκτη στη θέση 5 να αποτελεί προτεραιότητα, κάτι έχει τονιστεί μετά και την απόκτηση του Χάντερ Χέιλ.

Η Ένωση έχει ήδη στη λίστα της παίκτες για τη θέση 5, που διαθέτουν αθλητικά προσόντα και θα αποτελέσουν rim protector του ρόστερ, χωρίς ωστόσο να έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση στην παρούσα φάση, την ώρα που ο Σάκοτα και οι παίκτες του προπονούνται σε έντονους ρυθμούς από την Δευτέρα, όταν και ξεκίνησε η προετοιμασία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!