Η πρώτη... συνεργασία της νέας επιθετικής τετράδας της ΑΕΚ Betsson (pic)

ΑΕΚ

Η πρώτη... συνεργασία της νέας επιθετικής τετράδας της ΑΕΚ Betsson (pic)

Χρήστος Τσάλτας 11:22 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 08.09.2024

Ο Σι Τζέι Μπράις έφτασε στην Ελλάδα και μπήκε ήδη σε ρυθμό προπονήσεων, χτίζοντας ήδη σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Η σεζόν που έρχεται αναμένεται απαιτητική και δύσκολη για την ΑΕΚ Betsson σε όλα τα επίπεδα. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν βήματα προς τα εμπρός, να αφήσουν τα λάθη του παρελθόντος πίσω και να επιστρέψουν στα υψηλά πατώματα σταδιακά.

Η έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως και οι κινήσεις που έγιναν. Από την παραμονή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για τα επόμενα δύο χρόνια, στην απόκτηση του Πρέντις Χαμπ. Και από την «βόμβα» με τον Χάντερ Χέιλ, στο κόλπο-γκρόσο με τον Σι Τζέι Μπράις. Η Ένωση με τέσσερις κινήσεις ενίσχυσε σημαντικά την επίθεσή της, με παίκτες που μπορούν να δώσουν πάρα πολλά στο παρκέ.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Σι Τζέι Μπράις είχε την πρώτη επαφή του με τη νέα του ομάδα. Για την ακρίβεια, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη χώρα μας, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε στο Olympic Hall της Φυλής για την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Εκεί είχε και την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του, με τους οποίους φρόντισε ήδη να χτίσει σχέσεις. Η παρακάτω φωτογραφία είναι ενδεικτική και έχει τη σημειολογία της. Τα μεγάλα επιθετικά όπλα της ΑΕΚ Betsson για τη φετινή σεζόν, σε πλήρη παράταξη. Πρέντις Χαμπ, Σι Τζέι Μπράις, Χάντερ Χέιλ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μαζί, συζητούν και προσπαθούν να «χτίσουν» χημεία για την μεγάλη σεζόν που έρχεται.

Από τους τέσσερις παίκτες άπαντες περιμένουν πάρα πολλά. Διότι έχουν τον τρόπο να δώσουν λύσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είτε με ατομική προσπάθεια, είτε με σουτ μέσης απόστασης, είτε με σωστή πάσα, είτε με τρίποντο. Η παραπάνω τετράδα είναι που θα καθορίσει το -επιθετικό- ταβάνι της Ένωσης τη νέα σεζόν και χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος άπαντες προσπαθούν να βρεθούν στην ίδια σελίδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!