Χαμπ και Αλίν μπαίνουν στην εξίσωση για την ΑΕΚ Betsson

Πρέντις Χαμπ

Χαμπ και Αλίν μπαίνουν στην εξίσωση για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 10:22 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 25.08.2024

Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων συμπληρώνεται για την ΑΕΚ Betsson, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να βάζει στα δεδομένα του γκρουπ τους Πρέντις Χαμπ και Ναχίμ Αλίν, που είναι δύο από τα «στοιχήματα» της νέας σεζόν.

Από την περασμένη Δευτέρα οι ρυθμοί βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα στο Olympic Hall της Φυλής, καθώς ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλησε με το... καλημέρα να στείλει το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν της AEK Betsson. Με σκληρή δουλειά και πίστη στο πλάνο το γκρουπ θα γίνει ομάδα και θα πετύχει τους στόχους του. Για το λόγο αυτό από τις πρώτες μέρες προπονήσεων ο «Σάλε» φρόντισε να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ είναι αρκετά, με τους Πρέντις Χαμπ και Ναχίμ Αλίν να είναι δύο εκ των ξένων της νέας σεζόν, Αμφότεροι έφτασαν μαζί στην Ελλάδα μια μέρα πριν από την «πρώτη» της νέας σεζόν και έτσι συμπληρώνουν ήδη μια εβδομάδα στα κιτρινόμαυρα, όπου και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σάλε.

Δυνατό φιλικό με Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:46 - 23.08.2024

Δυνατό φιλικό με Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson έχει μπει σε ρυθμό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, με τους κιτρινόμαυρους να ταξιδεύουν στο Βελιγράδι, 9 με 15 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- φιλικό με την Παρτίζαν.

Οι δύο παίκτες είναι διαφορετικές περιπτώσεις μεν, αλλά εξίσου σημαντικοί στο πλάνο της νέας σεζόν. Ο μεν Χαμπ θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς κουμανταδόρους της νέας σεζόν, καθώς αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ, η οποία την τελευταία διετία έχει «πονέσει» πολύ την ομάδα, δεδομένων των επιλογών που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Ο δε Αλιν είναι ρούκι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα είναι πίσω σε ιεραρχία μεν, ωστόσο αποτελεί ένα πρότζεκτ το οποίο θέλει να αξιοποιήσει ο Σάκοτα, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν σύγχρονο 3&D παίκτη.

Σε αυτές τις πρώτες μέρες οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μπουν στο κλίμα της νέας τους ομάδας, αλλά και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τον Σάκοτα ενόψει της νέας σεζόν. Τα δείγματα -αν και είμαστε σε πρώιμο στάδιο ακόμα και δεν υπάρχουν φιλικά για την ώρα- είναι θετικά, με τους δύο παίκτες να είναι πολύ δεκτικοί στην πληροφορία και να αφομοιώνουν όσα ζητάει ο προπονητής τους. Κάτι που ήταν πρόθυμοι εξ αρχής να κάνουν, ώστε να υπηρετήσουν το πλάνο του προπονητή τους στον μέγιστο βαθμό.

Με την έλευση και του Γκραντ Γκόλντεν, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων, η ΑΕΚ Betsson έχει ένα ικανοποιητικό κομμάτι παικτών, την ώρα που αναμένεται η άφιξη του Χάντερ Χέιλ τις επόμενες μέρες, αλλά και οι δύο μεταγραφές που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση όμως στο αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν ο Πρέντις Χαμπ αναμένεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ και ο Ναχίμ Αλίν είναι από τους παίκτες που θα πάρουν ευκαιρίες, με τον Σάκοτα να θέλει να πάρει το... 101% από κάθε παίκτη του φέτος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!