Σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ Betsson: Χτυπάει 5άρι και παίκτη στη θέση 3

Ντράγκαν Σάκοτα

Σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ Betsson: Χτυπάει 5άρι και παίκτη στη θέση 3

Χρήστος Τσάλτας 21:04 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 31.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να ολοκληρώσει δύο κινήσεις, προκειμένου το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του, με την Ένωση να... πατάει γκάζι σε όλα τα μέτωπα.

Αν κάτι έγινε ξεκάθαρο για τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους συνεργάτες του, με το πέρας του πρώτου φιλικού, αλλά και των προπονήσεων στο Olympic Hall της Φυλής, αυτό ήταν πως η ΑΕΚ Betsson χρειάζεται ενίσχυση, ώστε να πάρει το ρόστερ την τελική μορφή του και η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα.

Οι κινήσεις που απομένουν είναι συγκεκριμένες. Στην Ένωση θέλουν έναν παίκτη στη θέση 3, με έφεση στην άμυνα, αλλά και με all-around παιχνίδι, αλλά και έναν σέντερ που θα λειτουργεί ως rim protector και θα δίνει λύσεις (και) με το μακρινό του σουτ.

Το Sportal αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Μαλίκ Ουίλιαμς, με ρεπορτάζ. Η Ένωση έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις, ενώ και ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να έχει μπει στη διαδικασία κατάθεσης πρότασης στον 26χρονο σέντερ.

Την ίδια στιγμή όμως οι «κιτρινόμαυροι»... τρέχουν και το θέμα του παίκτη στη θέση 3, που θα δίνει λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να «γκαζώσουν» και στο θέμα αυτό, προκειμένου το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε ο πρώτος στόχος έχει ήδη εντοπιστεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, με τα μεταγραφικά να έχουν μπει σε απόλυτη προτεραιότητα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!