Με Καμπενγκέλε στην Ιταλία κόντρα στην Σάσαρι η ΑΕΚ

Καμπενγκέλε

Με Καμπενγκέλε στην Ιταλία κόντρα στην Σάσαρι η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 23:12 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 14.08.2024

Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε απουσίαζε από το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, όμως αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή της Ένωσης για την Ιταλία, ενόψει Ντινάμο Σάσαρι.

Με μια σημαντική παρουσία θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Δευτέρας για την Ιταλία η ΑΕΚ. Ο Ζοάν Πλάθα ακόμα δεν ξέρει εάν θα έχει στη σύνθεσή του τον Μφιόντου Καμπενγκέλε, όμως ο Καναδός σέντερ είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να ενισχύσει την ομάδα του στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι για την 2η αγωνιστική του BCL.

O εκρηκτικός σέντερ απουίαζε από την αναμέτρηση του Σαββάτου, για την Basket League, λόγω μιας θλάσης που τον ταλαιπωρούσε, όμως έδινε τον... τόνο από την άκρη του πάγκου, καθώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μιλούσε στους συμπαίκτες του και τους φώναζε προκειμένου να διατηρήσουν τον καλό ρυθμό τους.

Η Ένωση θα προονηθεί την Δευτέρα στο κλειστό των Λιοσίων και κατόπιν θα αναχωρήσει για την Ιταλία, ώστε να αντιμετωπίσει την Σάσαρι, με τον Καμπενγκέλε να βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Σαρδηνία. Το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, όμως ο ίδιος θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος.

Στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί άλλωστε έχει δώσει πολλές λύσεις κοντά στο καλάθι, καθώς με την παρουσία του έχει δώσει το κάτι απαραπάνω αγωνιστά, προσδίδοντας όγκο και δύναμη στην κιτρινόμαυρη φροντ λάιν.