Τελειώνει άμεσα με το θέμα του σέντερ η ΑΕΚ Betsson

Ντράγκαν Σάκοτα

Τελειώνει άμεσα με το θέμα του σέντερ η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 22:27 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 19.09.2024

Ο χρόνος πιέζει, τα περιθώρια στενεύουν και στην ΑΕΚ Betsson το θέμα του σέντερ μπαίνει στην τελική ευθεία με τις οριστικές αποφάσεις να έρχονται άμεσα.

Είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ Betsson έχει ανάγκη από έναν σέντερ που θα «γεμίζει» την ρακέτα, θα λειτουργεί ως rim protector, αλλά και θα φέρνει όγκο και δύναμη κοντά στο καλάθι. Στοιχεία τα οποία λείπουν στο παιχνίδι της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει άμεσα έναν σέντερ που θα έχει πληθωρική παρουσία και θα δίνει το κάτι παραπάνω στο υπάρχον γκρουπ. Τη σεζόν που έρχεται άλλωστε οι κιτρινόμαυροι θα έχουν μπροστά τους πολλές και μεγάλες προκλήσεις, κάτι που ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων.

Το ευχαριστώ του Δημάρχου Φυλής στην ΑΕΚ Betsson: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:36 - 19.09.2024

Το ευχαριστώ του Δημάρχου Φυλής στην ΑΕΚ Betsson: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα»

Η ΑΕΚ Betsson τίμησε τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, στο περιθώριο του μεγάλου φιλικού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο να εστιάζει στη σημασία τη παρουσίας της Ένωσης στην Sunel Arena.

Η απόκτηση σέντερ είναι απόλυτη προτεραιότητα τις τελευταίες ώρες εντός των τειχών, με τους ιθύνοντες την ομάδα να πατάνε γκάζι.

Ήδη υπάρχει στο κάδρο το όνομα του Ντεουάν Ερνάντεζ. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία για τη νέα σεζόν, με τον παίκτη να βλέπει πολύ θετικά την προοπτική της Ένωσης. Την ίδια ώρα όμως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εξετάζεται ακόμα μια λύση, η οποία φαίνεται να έχει κερδίσει έδαφος τις τελευταίες ώρες.

Σκοπός για τον Σάκοτα και τους συνεργάτες του είναι να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση, με τον παίκτη που θα έρθει να είναι σε θέση να μπει άμεσα στο γκρουπ και να κάνει τη διαφορά. Η αναμονή άλλωστε δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς αναμένονται αποφάσεις άμεσα, μέχρι και εντός του Σαββατοκύριακου, για την ακρίβεια. Σκοπός είναι η ομάδα να παραταχθεί πλήρης την 1η Οκτωβρίου κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, για την πρεμιέρα του BCL.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!