Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε η ΑΕΚ Betsson κάνει πρόβα τζενεράλε - Που θα δείτε τον αγώνα

Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε η ΑΕΚ Betsson κάνει πρόβα τζενεράλε - Που θα δείτε τον αγώνα

Sportal newsroom 09:31 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 17.09.2024

Ένα ακόμα σπουδαίο φιλικό δίνει η ΑΕΚ Betsson, που αντιμετωπίζει το απόγευμα της Δευτέρας (17/9, 19:30, ΕΡΤ3) στα Άνω Λιόσια την Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Στο Βελιγράδι έπαιξε με δύο ομάδες της Euroleague. Έχασε από την Παρτίζαν και νίκησε την Παρί. Τώρα, που η ΑΕΚ βρίσκεται στη βάση της ολοκληρώνει την τριάδα των σπουδαίων φιλικών της αγώνων. Το απόγευμα της Δευτέρας (17/9, 19:30, ΕΡΤ3) υποδέχεται στο Olympic Hall της Φυλής -που σύντομα θα έχει νέο... όνομα, την Φενέρμπαχτσε.

Μία ομάδα που στοχεύει στο Final Four της Euroleague κι αν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έκαναν αίσθηση στη μεταγραφική αφορά του καλοκαιριού, ισχυρή ήταν και η παρουσία και της ομάδας που η τεχνική ηγεσία της οποίας ανήκει στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Αποκτήθηκαν οι Ουέιντ Μπόλντουιν και Μπόνζι Κόλσον από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ναι μεν έφυγαν οι Νικ Καλάθης και Γιώργος Παπαγιάννης, αλλά προστέθηκαν δύο ψηλοί, ο Νικολό Μέλι και ο Κεμ Μπιρτς, αλλά και οι περιφερειακοί Ντέβιν Χολ και Άρτουρς Ζάγκαρς (επέστρεψε από τον δανεισμό του).

Χωρίς τον Μπιμπέροβιτς στο φιλικό με ΑΕΚ Betsson η Φενέρμπαχτσε που μένει στα pits για ένα μήνα
EUROLEAGUE

21:53 - 16.09.2024

Χωρίς τον Μπιμπέροβιτς στο φιλικό με ΑΕΚ Betsson η Φενέρμπαχτσε που μένει στα pits για ένα μήνα

Με πρόβλημα ταξίδεψε στην Αθήνα η Φενέρμπαχτσε, για το φιλικό-παρουσίαση της νέας ΑΕΚ Betsson (17/09, 19:30), καθώς ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή και θα μείνει εκτός για περίπου 1 μήνα με διάστρεμμα.

Για την ΑΕΚ πάντως, το συγκεκριμένο ματς είναι ένα είδος πρόβας τζενεράλε για τη σεζόν που σύντομα αρχίζει και ο τελευταίος αγωνιστικός έλεγχος πριν τις επίσημες υποχρεώσεις που ορίζονται την 1η του Οκτώβρη, στο ματς με την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν για την πρώτη αγωνιστική του Basketball Champions League.