Ο Χολ αποχωρεί από την ΑΕΚ

Λάνγκστον Χολ

Ο Χολ αποχωρεί από την ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:49 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 14.08.2024

ΑΕΚ και Λάνγκστον Χολ θα βαδίσουν σε χωριστούς δρόμους, με την Ένωση να λύνει τη συνεργασία της με τον Αμερικανό πλέι μέικερ.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ΑΕΚ ο Λάνγκστον Χολ. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στον Προμηθέα, παιχνίδι που ήταν και το τελευταίο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ αποκτήθηκε για να δώσει λύσης στη θέση του οργανωτή, όμως με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες εκλάμψεις δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα της ομάδας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μοιάζει αδύναμος κρίκος και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Τις τελευταίες μέρες η σκέψη για λύση συνεργασίας με τον Αμερικανό άσο ήταν πολύ έντονη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και οι εξελίξεις στο θέμα του Ζοάν Πλάθα «έτρεξαν» τα δεδομένα, με την διοίκηση της ΚΑΕ να παίρνει την απόφαση να λύση το συμβόλαιο του Αμερικανού άσου, ο οποίος είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι.

Το τελευταίο παιχνίδι του Χολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα ήρθε στην Πάτρα και ήταν... τραυματικό, καθώς χτύπησε και υπέστη διάστρεμμα. με την ΑΕΚ ωστόσο να λύνει το συμβόλαιο της μαζί του και τον Όστιν Χόλινς να παίρνει τη θέση του και στην Stoiximan Basket League.

Έτσι, η επτάδα ξένων της ΑΕΚ θα είναι: Τζάστιν Τίλμαν, Τσέισον Ραντλ, Όστιν Χόλινς, Μπράντον Νάιτ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Τζόρνταν Μόργκαν και Τζόρνταν ΜκαΡέι.

Tags: