Θέλει να ρίξει... βόμβα με Τρέμοντ Ουότερς η ΑΕΚ Betsson

Θέλει να ρίξει... βόμβα με Τρέμοντ Ουότερς η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 00:39 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 13.07.2024

Έναν παίκτη από το πάνω ράφι έχει στη ψηλά στη λίστα της η ΑΕΚ Betsson για τη θέση του playmaker, με την περίπτωση του Τρέμοντ Ουότερς να απασχολεί έντονα τους «κιτρινόμαυρους». Το Sportal παρουσιάζει όλα τα δεδομένα.

Είναι ξεκάθαρο πως για την ΑΕΚ Betsson μια από τις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα την ανεβάσει επίπεδο στη θέση του πλέι μέικερ. Τα προηγούμενα δύο χρόνια οι επιλογές δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, κάτι που οδηγεί τους «κιτρινόμαυρους» στο να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στη λίστα του Ντράγκαν Σάκοτα υπάρχουν 3 με 4 πολύ ποιοτικές περιπτώσεις για τη θέση του κουμανταδόρου στο παρκέ, ωστόσο αυτή που όχι απλώς βρίσκεται στη λίστα, αλλά έχει ξεχωρίσει, είναι αυτή του Τρέμοντ Ουότερς. Πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, ο οποίος ήταν εκ των πιο σημαντικών παικτών της εθνικής ομάδας του Πουέρτο Ρίκο, στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσα από το Προολυμπιακό Τουρνουά του Σαν Χουάν.

O Ουότερς έχει εμπειρία από το ΝΒΑ, όπου έχει παίξει 40 παιχνίδια, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα, μετρώντας 19,9 πόντους και 5,9 ασίστ κατά μέσο όρο, δείχνοντας πως έχει συνέπεια τόσο στην εκτέλεση, όσο και στη δημιουργία του παιχνιδιού. Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που η AEK Betsson ξεχώρισε σχεδόν αμέσως την περίπτωσή του.

Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα δεν έμειναν απλά στην τοποθέτηση του ονόματός του σε κάποια λίστα, αλλά έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει σημείο επαφής. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, δεδομένου του γεγονότος πως ο απόφοιτος του LSU πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Και αυτό έπαιξε ρόλο και στις επαφές με την Ένωση.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, πως κατά τη διάρκεια των επαφών και έχοντας λάβει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ο Ουότερς ανέβασε τα χρήματα που ζητάει για τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ Betsson ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει την υπόθεση, βρίσκεται κανονικά στο... κόλπο και προσπαθεί να υλοποιήσει μια κίνηση, η οποία εφόσον ολοκληρωθεί, θα αλλάξει το επίπεδο του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Οι επαφές ανάμεσα σε ΑΕΚ Betsson και Ουότερς συνεχίζονται και αναμένεται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο την ερχόμενη εβδομάδα.