Ο Φίλλιος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ Betsson: «Είπα το ναι και για τον κόουτς Σάκοτα»

Γιώργος Φίλλιος

Ο Φίλλιος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ Betsson: «Είπα το ναι και για τον κόουτς Σάκοτα»

Χρήστος Τσάλτας 18:32 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson έκανε δικό της τον Γιώργο Φίλλιο και ο Έλληνας γκαρντ εξήγησε τους λόγους της μεταγραφής του, εστιάζοντας στην παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος και έτοιμος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Γιώργος Φίλλιος. Ο Έλληνας γκαρντ θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson για τα επόμενα δύο χρόνια και μιλώντας για τη μεταγραφή του στην Ένωση δεν έκρυψε τη χαρά του.

Ο 22χρονος άσος στάθηκε στον Ντράγκαν Σάκοτα, τονίζοντας πως ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ένωση, ενώ δήλωσε έτοιμος να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας με την παρουσία του.

Ο νέος γκαρντ της ΑΕΚ Betsson μιλώντας για τη μεταγραφή του είπε:

«Έίναι σημαντικό που η ΑΕΚ δίνει βάση στους νέους αθλητές και που θα βρω παιδιά με τα οποία υπήρξαμε συμπαίκτες και στο παρελθόν. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Οφείλω να πω ότι είπα το «ναι» και για τον κόουτς Σάκοτα, την ιστορία του οποίου όλοι γνωρίζουμε. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!