Ο GM της ΑΕΚ Betsson για την παραμονή Κουζμίνσκας: «Ισχυρή θέληση της ομάδας και του παίκτη έφεραν τη συμφωνία»

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Ο GM της ΑΕΚ Betsson για την παραμονή Κουζμίνσκας: «Ισχυρή θέληση της ομάδας και του παίκτη έφεραν τη συμφωνία»

Χρήστος Τσάλτας 18:01 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 15.07.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας συνεχίζει στην ΑΕΚ Betsson για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Κώστας Κώτσης μίλησε για την έκβαση της υπόθεσης, αλλά και την αμοιβαία επιθυμία για παραμονή.

H AEK Betsson έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις του φετινού καλοκαιριού. Αυτό γιατί ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2026, παραμένοντας σε ρόλο ηγέτη στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η Ένωση με την εξέλιξη αυτή κράτησε έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ της, με τον GM της ομάδας, Κώστα Κώτση, να εξηγεί πώς ήρθε η ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο έμπειρος παράγοντας τόνισε πως η μεγάλη θέληση της διοίκησης, του προπονητή και των οπαδών έπαιξε ρόλο στην υπόθεση, όπως και η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στην ομάδα με την οποία έχει «δεθεί».

Επιβεβαίωση Sportal: Στην ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:33 - 15.07.2024

Επιβεβαίωση Sportal: Στην ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας!

Ο ηγέτης έμεινε... σπίτι του. Το μεγάλο θέμα του καλοκαιριού είχε happy end για την ΑΕΚ Betsson, καθώς ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μένει οριστικά στην Ένωση για τα επόμενα δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Sportal.

Οι δηλώσεις του GM της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson:

«Η ισχυρή θέληση της διοίκησης, του κόουτς αλλά και των οπαδών μας, μάς οδήγησαν στο να κάνουμε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία ανανέωσης, παρότι ο αθλητής είχε προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Εδώ, θα ήθελα να τονίσω (και) την επιθυμία του «Κούζμι» να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο ίδιος έχει «δεθεί» με την ομάδα και αποτελεί αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι του Οργανισμού. Συνεπώς, ήταν θέμα διαπραγματεύσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα ξημερώματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την πλευρά των εκπροσώπων του «Κούζμι» για τις πολυήμερες διαπραγματεύσεις.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να παρουσιάσουμε μία Ομάδα, που ν’ αντιστοιχεί στην αξία της ΑΕΚ, και ανυπομονούμε για μία συναρπαστική σεζόν, σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, και με τον κόσμο μας να έχει την ευκαιρία να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία σ’ ένα σύγχρονο γήπεδο».