Η διπλή ικανοποίηση του Σάκοτα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ Betsson για την εμφατική νίκη επί της Καρδίτσας

Ντράγκαν Σάκοτα

Η διπλή ικανοποίηση του Σάκοτα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ Betsson για την εμφατική νίκη επί της Καρδίτσας

Χρήστος Τσάλτας 23:14 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 12.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson έφτασε εμφατικά στη νίκη απέναντι στην Καρδίτσα και ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε πολλούς λόγους για να είναι ικανοποιημένος.

Ήταν μια εμφάνιση στην οποία άπαντες ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι στα ενδότερα της ΑΕΚ Betsson. Τόσο για την διαφορά των 31 πόντων κόντρα στην Καρδίτσα, όσο και για την προσέλευση του κόσμου, που δείχνει πως σταδιακά ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας.

Η ΑΕΚ Betsson χάρισε μια πολύ όμορφη μπασκετική παράσταση, σταματώντας στους 96 πόντους, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τον έλεγχο από νωρίς και δεν άφησε κανένα πειρθώριο αντίδρασης.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν πάρα πολύ ικανοποιημένος με την συγκέντρωση και την προσέγγιση των παικτών του και το έδειξε στα αποδυτήρια.

Ο «Σάλε» στάθηκε στην ενέργεια που είχαν οι πάικτες του στην άμυνα, κάνοντας τα πάντα... δύσκολα για τους παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου. Μια συνθήκη την οποία είχε τονίσει από τις αρχές της εβδομάδας και ήθελε οι παίκτες του να ανταποκριθούν. Όπως και έγινε.

Ο δεύτερος άξονας στον οποίο εστίασε ήταν η αντίδραση μετά το νωθρό πρώτο 3λεπτο στην τρίτη περίοδο. Η Ένωση μετά το τάιμ άουτ παρουσιάστηκε... διαφορετική ομάδαδεν άφησε την Καρδίτσα να πλησιάσει περισσότερο και αυτό ήταν κάτι που έφερε χαμόγελα στον Σάλε, καθώς οι παίκτες του έκαναν εύκολο ένα παιχνίδι γεμάτο παγίδες.

Ως... επιβράβευση μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς δεν είπε τίποτα για τα επόμενα παιχνίδια, που είναι πολύ δύσκολα, θέλοντας να αφήσει τους παίκτες του να χαρούν με αυτό που παρουσίασαν το βράδυ του Σαββάτου.